I denne sommervarme trænger man til noget let og lækkert til aften.
I sidste uge var madplanen inspireret af citroner og derfor fik jeg denne her skønne ide at marinere kyllingen i hvidløg og citronsaft/skal. Forud gik dog en kold gazpacho, som er en killer-ret i denne klamme varme:
Magasin’s gazpacho er bare fantastisk – garneret med persille, citron/limesaft og masser af agurk og krydderurter bliver den et hit på ethvert sommerbord! |
Før forretten havde jeg skubbet kyllingen rundt i noget citron-hvidløgssnask:
Revet øko-citronskal og hvidløg samt salt og peber. Guf!!! |
Til at akkompagnere kylle lavede jeg den der skønne vandmelon-salat, som bare ALTID er fantastisk, når vejret får sommerkuller:
Vandmelon, mynte, persille, fintsnittet rødløg, chili og hvidløg samt salt, peber, olivenolie og æbleeddike. = MUMS!!!! |
Det var en very naiche aftensmad. I promiz!
Kylling og salat – nu med gult skær fra parasollen… |
Vi åd den, omgivet af blomster på altanen. Jeg klager ikke – jeg klager ikke…….
Blomster, vandmelonsalat, altan. = Perfekt sommeridyl. |
Nøj, det lyder godt nok let og lækkert 😀