Tuesday, June 25, 2024

Højtider

Skt Hans Aften…
Undgå faldulykker på kosten i aften

…. Jeg har lige hygget mig lidt med javascript. Hvis du er en heks, så vær glad for, at Harry Potter ikke er i blandt os for real, og at din kost er lavet af naturmaterialer som man kan stole på i de fleste situationer.

Hvis du beslutter dig for selv at være en kost og flyve hjem i beruset tilstand, så vær glad for, at det eneste du skal passe på, er træer og lygtepæle og ikke polisen, da der mig bekendt ikke findes nogen uddannede kosteførere i den danske politistyrke.

Hvis det alligevel ender som på billedet, well, så kom ikke og sig, at jeg ikke advarede dig.

“Heksene flyver lavt, Astrix. Det giver hovedpine…”

Obelix, fra “Asterix & Obelix Indta’r Rom”

#DrinkResponsibly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.