Tuesday, June 25, 2024

GADGETS

Fuck you, kamera!

Ja, man må altså godt bande, når ens kamera med gode billeder pludselig ikke vil vise de nye billeder, når man tilslutter apparatet til sin computer!
AAARJ hvor er jeg altså træt af det!

Bruger pt et gammel kamera – et efterhånden mange år gammelt – Olympus digitalkamera med sølle 3,2 megapixel og majt majt lille skærm bagpå – fordi mit nuværende Ricoh CX1 ikke rigtig funker med sine nye batterier, der vist er billige kopier fra Hong Kong. Et klart eksempel på, at du skal købe kvalitet. Også når det gælder batterier til dit kamera. Drop kopierne – brug originalerne!

Og nu havde jeg lige taget nogle fede billeder af dagens måltid – og så kan jeg ikke få dem at se, når jeg tilslutter kameraet til computeren . Istedet ligger der nogle gaaaamle billeder, som jeg har slettet flere gange, men som altid kommer igen, når jeg har fjernet alle de andre billeder på kameraet for at få plads til nogle nye (der er jo grænser for, hvad sådan et gammelt hukommelseskort kan rumme…).

Men nu kan jeg ikke få hentet billederne – og er bare så SUR på det sk… kamera altså!
GRRRRRRRR!!!!!! Fucking teknik-shit.
Øv, hvor er jeg træt af det altså!

Nogen der har oplevet noget lignende eller har hørt om nogle løsninger til sådan et problem?!

…Jeg ved, at det nok betyder et nyt kamera i den nærmeste fremtid, men prøøøver at trække det. Der går lige lidt tid, før jeg har skejser til det.

One thought on “Fuck you, kamera!

  1. Jeg oplevede lidt a la samme problem engang i foråret, og ringede ind til Canon. Det viste sig så, at kameraet selv havde oprettet en ny mappe, som de nye billeder lå i – hvilket jeg ikke lige havde tjekket inden jeg ringede til dem 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.