Saturday, January 16, 2021

Aftensmad, fjerkræ, forretter

Citron- og hvidløgsmarineret kylling med gazpacho til forret

I denne sommervarme trænger man til noget let og lækkert til aften.

I sidste uge var madplanen inspireret af citroner og derfor fik jeg denne her skønne ide at marinere kyllingen i hvidløg og citronsaft/skal. Forud gik dog en kold gazpacho, som er en killer-ret i denne klamme varme:

Magasin’s gazpacho er bare fantastisk – garneret med persille, citron/limesaft og masser af agurk og krydderurter bliver den et hit på ethvert sommerbord!

Før forretten havde jeg skubbet kyllingen rundt i noget citron-hvidløgssnask:

Revet øko-citronskal og hvidløg samt salt og peber. Guf!!!

Til at akkompagnere kylle lavede jeg den der skønne vandmelon-salat, som bare ALTID er fantastisk, når vejret får sommerkuller:

Vandmelon, mynte, persille, fintsnittet rødløg, chili og hvidløg samt salt, peber,  olivenolie og æbleeddike.
= MUMS!!!!

Det var en very naiche aftensmad. I promiz!

Kylling og salat – nu med gult skær fra parasollen…

Vi åd den, omgivet af blomster på altanen. Jeg klager ikke – jeg klager ikke…….

Blomster, vandmelonsalat, altan. = Perfekt sommeridyl.

One thought on “Citron- og hvidløgsmarineret kylling med gazpacho til forret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *