Den næste uges madplan kommer til at indeholde citron. Rigtig meget citron.
Og hvor er det dog kanonskønt! Jeg elsker citroner, helst de økologiske, men de almindelige kan også være med, så længe jeg kun behøver at bruge saften og ikke skallen. Jeg hader virkelig bismagen af sprøjtemiddel i min mad….
Duften af revet skal fra en økologisk citron er noget nær himmelsk – og helt helt vidunderlig – den fylder jo pokker hele næsen!
Mange af mine retter kommer i næste uge til at indeholde disse gul(d)klumper fra syden:
- MANDAG: Citron- og hvidløgsmarineret kylling med vandmelonsalat og flüte.
- TIRSDAG: Frikadeller med bulgursalat (med mynte, citronskal + saft, persille og olivenolie)
- ONSDAG: Gazpazcho med agurkestykker og citronsaft og et stænk chili
- TORSDAG: Kyllingespyd med gnavegrønt, kartofler og tzatziki
- FREDAG: Burgere med – gys! – friturestegte fritter (kærestens ønske, siden det er hans fødselsdag dagen efter)
- LØRDAG: Fødselsdagsmiddag hos svigermekanikken. Nok noget med mørt oksekød….
- SØNDAG: Æhhhh…. citronfromage? Nå, ej… men… den er ugens joker tror jeg…
Og lad os så afslutte med et billedgalleri af citroner. Hvem kan være sur, når de dufter til en moden citron?!
Kan jeg abonnere på næste uges mad? Jeg ELSKER citroner 😀
Hej Piske.
Jamen, du skal da være velkommen… Lige nu er madplanen lettere shaky, da både kæresten og jeg har – og har haft – en omgang mavevirus – så vi postponer nok lidt af det til næste uge… 😉
øh hvad sker der for alle de der billeder af citroner? *g*
fordi citroner er fantastiske! 😀