Wednesday, May 22, 2024

Bagværk, Chokolade, Sommer

Hjertets renhed og hjernens tomhed!

Åhhh mand, jeg ville så gerne blogge i disse dage.
Desværre er der et par “men”‘er…

Men # 1: Jeg har ikke fået noget sjov mad og vores madplan er sådan lidt comeci-comeca-sa-sa (staveplade?!) i denne uge. Den bliver ændret lidt fra dag til dag pt…

Men # 2: Jeg er simpelthen så mentalt sløv i denne uge. Jeg fatter simpelthen hat og briller. Hvad sker der? Jeg plejer da nok at kunne tage mig sammen og spytte et par ord ud af mundvigene og et par billeder ind på computeren, men lige nu er det bare sådan… BVAAAAA. De mentale bølger er måske allerede gået i sommer-mode?

Jeg mistænker dog mit meget fantastiske og sjove webkursus for at være synderen. Jeg har nok ramt muren/lærings-mæthedskurvens toppunkt og skal lige over den, før jeg kan komme op i omdrejninger… Efter denne uge er jeg nået halvdelen ind i kurset og skønt det er over-mega-meget-totalt-kæmpe-overfederen-sjovt… så er det også virkelig hårdt. Vi lærer alt muligt om html og CSS. Hvordan man koder en webside fra bunden endda! Hvordan man adskiller CSS (Cascading Style Sheets) fra html-dokumentet, hvor man koder indholdet til ens hjemmeside. I disse dage har vi også været igang med Drupal Gardens og jeg siger jer, damer og herrer, det er saftsusme et læks system! Men… Også et RET omfattende cms-system, der er en light-udgave af den hardcore Drupal. Det er lidt a la Blogger og WordPress – plus en hel masse mere!

Før jeg gør denne her:

Zzzzzz…..

…vil jeg lige kvittere med nogle herlige billeder fra sidste uges køkkensjov:

Rov fra Mad&Vin i Magasin – jeg tror faktisk det er jordbærrabarber?!

Chokoladeboller in progress søndag morgen…
Opskriften kommer fra opskriftshæftet, og bruger fremgangsmåden for fastfoodbrød 

Færdige chokoladeboller… Med Valrhona- og mørk Magasin-chokolade (100g ialt)
– HUSK 50-70 gram sukker i bollerne også!
…Og så er jeg ellers den, der er….
G’nat! Sov godt! 🙂
PS: Jeg har opdateret mit feed… Det vil sige, at hvis du førhen har fået mit Feed i din Google Reader og du har undret dig over, der pludselig blev stille, så har jeg altså fået fixet sagen nu… Godt nok temmelig sent efter den holdt op med at virke, men… Nu skulle den altså opdatere ordentligt. (Thank god! Har godt nok revet mange hår ud af hovedet pga. den Feedburner!)

One thought on “Hjertets renhed og hjernens tomhed!

  1. Jeg ville lige skrive en kæmpe tak til dig, for den søde kommentar du lagde inde ved mig, den betød rigtig meget for mig :)Selvom det er lidt "ondt", så er jeg glad for, at det ikke kun er mig som har lavet nogle fejl på den front – selvom de begge havde en fatal slutning!

    – Maj 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.