Tuesday, February 27, 2024

Hækling, Håndarbejde

N for November

Min fødselsdag nærmer sig med stormskridt.
I den forbindelse har Mutti og jeg planlagt en rigtig kagebagedag hjemme i køkkenet, hvor den kære Laura K. bliver støvet af og flittigt taget i brug efter en længere pause.
Jeg glæder mig til at få Mutti på besøg – efter man er blevet voksen og fløjet fra reden er det jo ganske sjældent at få besøg af sin mor på sin rigtige fødselsdag. Så det glæder jeg mig til – samt at vise resultaterne herinde naturligvis 😉 Der er både lagkage, knækbrød og minitærter på bedding, så lur mig om ikke fryseren bliver fyldt!

Ja, der har jo været lidt stille på siden her på det sidste, men nu skal vi igang igen…
Nogen husker måske alle mine hæklede tæpper – i mangel på købere, har de nu fået en særdeles prominent plads i et Kvickly-vindue… I forbindelse med en fast udstilling, som biblioteket har købt sig plads til, har jeg ad kringelkrogede veje fået sneget mit gakkede glad-i-låget-tæppe ind som statist.

Fancy, eh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.