Yum yum, midt i al kulden, skal man have noget, der giver varmen!
Og det gør kylling i karry altså…
-Ja, ikke denne her, men kylling i karry – med kokosmælk, babymajs, rød og gul peber og masser af god karry!
Mums!
Jeg kan blive helt slikken – elsker kombien af gul karry og sød kokosmælk, iblandet ananas… Det er en af mine absolutte yndlingsretter og nej – det ser IKKE pænt ud (medmindre man har noget pænt grønt at drysse det med), men damn, hvor det bare smager læx! Faktisk kan karry indeholde ca. 10 forskellige ingredienser, men de vigtigste er gurkemeje (gule farve), bukkehornsfrø, muskatnød, spidskommen, laurbærblade, allehånde, safran, kardemomme, kanel, koriander, nellike, anis, sort peber, hvid peber, ingefær, hvidløg og sennep. Jeg klager ikke – men spiser det med vellyst! 😀