Wednesday, May 22, 2024

Salat

Hvad skal man spise, når man ikke har købt ind i 5 dage…?

Ja, hvad spiser man?
Rugbrød var udsolgt i brødkassen, aftensmaden var gået kold i planlægningen og jeg var sulten… så… man slagter selvfølgelig fryseren, eller finder noget i den at slagte selvfølgelig.

I dagens anledning fandt jeg nogle cous cous-ting på hylden i forrådsskabet, og så havde vi noget agurk, tomat og løg. … ja, bum bum og så hoppede der lige en citron med i og tog sin skal med, og så var der ellers tabouleh til den store fnisende femøre!

-Ledsaget af et par røde fra kassen – for jeg VILLE have kød, men det var desværre det eneste kød vi lige havde som var accessable i en ruf. Konservesdåserne var gået deres vej i spisekammeret. (Piss’ oss).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.