Friday, December 01, 2023

Okse

2 bøf’ på et bord…

3 forløsende ord
4 fade med madglædens spor
5 slags sødt til dessert
6 små kys, tre til hver
blev betalt med vort spisebord…

Og så igen, jeg er sgu ikke helt sikker på, hvor meget mit spisebord er værd, men det kunne måske nok have betalt for den gode middag vi fik igår… For vi napper lige lidt politisk ukorrekthed (ikke at forveksle med upolitisk korrekthed, mind you!) og smækker to store amerikanske kødstykker på tallerkenen.

Eftersom vejret var sådan her:

Besluttede jeg mig for at slagte sådan to her:

Nej, det er altså ikke bondegaarden.dk – de er amerikanske denne gang :p

Og tilføje sådan en skål her (jep, de er danske):

Bikse lidt grønt sammen og få dette resultat:

Sådan – fredagsmiddagen var i hus og vi kunne lystigt synge med på lidt Otto Brandenburg’ske toner.
De sidste mange fredage har jeg været 90% flad – og 10% udmattet, når vi nåede fredag aften. Men måske er det fordi der ikke var så travlt på nyt arbejde igår, eller også er jeg ved at blive mere hærdet, I don’t know – men igår havde jeg faktisk mentale kræfter tilbage, da jeg kom hjem.

Idag er jeg på vej til en af forårets sidste fester og jeg må altså tilstå, at jeg er bare lidt lettet – det har været et styrt-travlt forår. Nu er min hjerne ved at gå i afslapnings/feriemode og jeg glæder mig som et lille barn til ferien sydpå om ikke ret længe. Inden er der liiiige et par ting jeg skal have shoppet:

 • En kamerataske. Vel meget passende, når man nu har investeret i et heftigt foto-gadget.
 • Solcreme – fordi… hey, jeg har lissom ikke lyst til at ligne en kogt hummer og få hudkræft 20 år tidligere, vel?
 • Strandtøj
Yeah… det kan man lige klare, ikke?

Hvor skal du hen på sommerferie???

4 thoughts on “2 bøf’ på et bord…

 1. Jeg skal nyde at jeg har arbejde hele sommeren. Det kan måske blive til to forlænget weekender henover sommerens måneder. Men jeg satser på en fabelagtig dansk sommer, uden for mange bisættelser eller noget i den stil 😉 Men jeg klager ikke for sidst i august tager jeg 3 uger overthere. New York og Washington som hoved attraktioner. Det er nu et udemærket bytte for en sommer hjemme 😀

 2. Det må være varmt at gå rundt indenfor i en præstekåbe… eller er det bare mig? Men kan godt forstå du er glad, happiness is in the eye of the beholder (for lige at bruge et fortærsket udtryk..)

  Og når sådan en belønning er for enden, så er det bestemt en helt udmærket byttehandel, det er jeg enig i! 😉

 3. Jeg arbejder i en moderne kirke og de bliver som bageovne når temperaturen når over 19 grader. Og min kåbe er 6 kg ren uld, det er så varmt at jeg tror jeg skal dejse om. Der er kollegaer der kommer omkring det ved at komme frostelementer i kjolelommerne og triks med våde sokker og hvad ved jeg.
  Det er en fantastisk belønning og jeg stikker næsen i planlægningen når jeg kan. (det er jo noget jeg kan gøre noget ved høhø) og i den anledning helt inspireret af dig kom jeg frem til denne: http://products.lowepro.com/product/Photo-Sport-200-AW,2271,14.htm
  Med min overvægtsimangeår slidte ryg skal der rygsæk til! Men tak for inspirationen! Jeg har nu købt sandaler til turen (4 par)så mangler sådan en dims her og en STOR kuffert 😀

 4. Awesome at jeg kunne være til inspiration så – jeg håber så ikke du helt dratter om i præstekjolen, når den er så varm. Det er utroligt, at de danske præster skal lide under sådan noget pjat. Helt seriøst? Hvad er der galt med bomuld?!

  NÅ, men det er da godt du er glad for at komme til at arbejde, og så har jeg hørt, at man skulle tabe sig af at svede helt vildt, så måske er det en god slankekur ligefrem?! Ikke en præstekjole – men en saunakjole! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.