Tuesday, May 21, 2024

Uncategorized

Sommerferie – extended version

Bloggen er gået lidt i sommerdvale – der skulle egentlig have været en post om både 1. og 2. vaccinestik og Q2 strik, men undertegnede har brug for at få ro på det sidste halve års tid. Jeg kan fortælle så meget, at der har været sindssygt gang i den, så nu er mor her TRÆT og trænger til at hvile sig en lille smule før efteråret brager derudaf.

Jeg KAN fortælle jer dog, at efterårsgardaroben er i fuld gang på planlægnings- og eksekutiv-stadiet, men også at energien til at gøre mere har været svingende at best – og helt udeblivende i lang tid. Det er ikke med min gode vilje, det er bare sådan ting former sig :-/

Der er i øvrigt kommet en lille lanolin-kontaktallergi i vejen for uldbussen, så nu går jagten efter alternativer til uld og uldblanding. Det betyder desværre også, at jeg ikke kommer til at kunne bruge alt mit lækre uld-silke garn.
Hvor er jeg dog guddødme ærgerlig, men sådan noget hejs her, kan ikke lide at blive alt for provokeret, før det får knopper! Og det er ikke sjovt, skal jeg hilse at sige…

Så, anyone – hav en dejlig sommer og sensommer. Så ses vi senere – forhåbentlig i år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.