Tuesday, May 21, 2024

Hækling, Sommer

A crocheters guide to Mallorca…

Ja, altså, hvordan skal jeg nu formulere det…
Om en lille uge begynder eventyret – en lille bitte tur Sydpå til de mallorcanske kyster.

Kilde: Wikipedia Commons

Der har været temmelig stille på bloggen de sidste uger, men det skyldes, at jeg har holdt lav profil og slappet en masse af efter det sidste år i Dagpengeland.

Nu går turen dog snart sydpå, og det er tiltrængt. 2015 har på mange måder været et rigtig godt år, men det har også været et særdeles udmattende og prøvende år før jeg landede det dersens job. Nu hvor turen går til Spanien kan jeg virkelig mærke, hvor meget jeg i dén grad trænger til sol og afslapning i rare omgivelser, uden andet at lave end at nyde nogen laver mad og klarer opvask, rengøring og service. De mixer sågar min drink gratis.

I forbindelse hermed, har der været en del ferieshopping allerede… Penalhuse, miniudgaver af de vigtigste ting (læs: dullegrej!) så det ikke fylder kufferten op, bikini, (strand)kjoler mv.

Jeg har også måttet ringe til lufthavnen for at forhøre mig om hæklenåle eller strikkepinde i Security, for det skulle nødig hedde sig, at man blev betragtet som terrorist, når de små, spidse metaldyr kommer gennem røntgenmaskinen…

Efter at have snakket med en flink fyr ude i Lufthavnens serviceinformation kan jeg som public service-info videregive, at med hensyn til hæklepinde er det et spørgsmål om en individuel vurdering fra gang til gang. Og ja, det er i Kastrup det er sådan. I Billund har man opgivet at kigge efter terrorister, så her er man noget mere lempelige i sin vurdering.

Så skal du igennem Security med dit hækleprojekt, så tag en hæklenål med du kan tåle at få snuppet af sikkerhedspersonalet. Ditto strikkepinde. Gerne af træ. IKKE dine dyre rosentræspinde eller dine Clover Amour hæklepinde. De må pænt vente og lægge sig ned i kufferten. Blev der sagt. *suk*

Hvis du skal bruge en saks, så kan jeg i stedet anbefale denne lille fister fra Amazon… Jep, du ligner en ninja, men de vil sikkert ikke engang hæve øjenbrynet, når du passerer igennem skranken.

Og ellers… well, så er en ferierejse sydpå velsagtens parforholdets svar på at samle et IKEA-møbel. If you survive it… you can survive anything. Together. Because you didn’t kill each other for a whole week!

Bring the game on…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.