Tuesday, May 21, 2024

Hækling

Hæklet sjal fra MyPicot

En eftermiddag havde jeg brug for lidt af lave og hvad bedre end at besøge en af Århus’ mange garnbutikker for lidt inspiration?

Da det var midt i Drops-udsalgsperioden, kunne jeg fornøje mig med klækkelige rabatter på stort set alle typer garn. Og jeg faldt selvfølgelig pladask for et multifarvet uldnøgle med farveskift i lilla-grøn-og-gul.

FEDT mand! tænkte jeg. “Det her vil se imba sejt ud til en sort bluse!”
Og som sagt så gjort. Mønsteret fandt jeg her. Det er relativt nemt, men jeg skar antallet af stangmasker ned i hver “shell” – fra 9 til 7.

Til sjalet skal du bruge ca 5 nøgler Drops Delight i farve ___ . Jeg tilføjede en kant af stangmasker med picot’er imellem hver maske i mohairgarn.

Efter det hele var færdigt smed jeg det ned i en spand med uldmiddel – også kaldet Woolite. Hvis du gerne have et mere filtet / filtret look så bliver du dog slemt skuffet, for det er ikke lige noget der går sammen med Drops Delight. Til gengæld gør vasken garnet lidt blødere. Det er værd at bemærke at kanten først blev påhæklet EFTER vask…
Og resultatet… Ja, det var så populært at jeg nu har en bestilling med hjem fra Øen.  
Yir!! 

6 thoughts on “Hæklet sjal fra MyPicot

  1. Hov!
    Der gik noget galt… suk!
    Nå, men sjalet er egentlig fra MyPicot, og opskriften er på engelsk. Hvis man kan den slags, så er der ingen ko på isen, men jeg synes det var en anelse forvirrende, indtil jeg fik snagget det rigtigt, men så kørte det også derudaf!
    Ravelry.com er dog også et godt sted at fiske gratis opskrifter fra – og garnstudio.com 🙂

    Her er mønstret til dette sjal ihvertfald. http://mypicot.com/10005.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.