Monday, May 20, 2024

Malebøger

Jeg vil male mig en bog…

Smuk og salig som et fjog

Bli’r jeg af at sætte farver
På mig selv og lilla larver
Man-da-las og blomsterkurve
Putte vand på dumme spurve
Tæl til ti og lad det tørre
Jeg vil male mig en bog… 
Fik jeg sagt, at jeg tidligere har skrevet sange til fester???
Igennem årene er det blevet til en del forskellige motiver, og helt vildt var det jo for nylig, da jeg købte mig et sæt virkelig gode farveblyanter til flere hundrede kroner, der også kunne bruges til vand…
Koh-I-Noor 72 colored pencils "Mondeluz"
Koh-I-Noor er et rigtig godt entry-level mærke i akvaral-genren. Der er virkelig meget farve i stifterne.
Jep. 72 styk blev det til. Jeg er senere hen (selvfølgelig) blevet smaskforelsket i den helt store kasse med 120 styk fra både Faber Castell eller Caran D’ache… Til kun et par kilo penge. Dem gemmer jeg til en særlig lejlighed.
De bliver helt sikkert brugt flittigt… Gennem årene har jeg været igennem et par æsker af b´åde billige og dyrere størrelser…
Det her er nogle af de første/tidligste af slagsen i voksen lege-land… De er alle sammen fra 2010-2011. 
Så gik der lidt tid og jeg tog en pause fra alt maleriet. Men jeg skal love for, at der kom gang i den igen, da jeg købte Secret Garden i Panduro Hobby! 
Og for at det ikke skal være løgn, skrev DR’s kulturafdeling for nylig om, hvordan malebøger var blevet det nye sort i mindfullness-verdnen. En artikel jeg faktisk blev kontaktet om af en DR-journalist, der havde fundet mine malede billeder på bloggen. Den mail opdagede jeg så halvanden måned senere. *facepalm*
Kunne I lige se Hottie Von Dottie blive interviewet til DR? Jo tak, det kunne da have været meget fedt! Men så kan man sgu lære at læse sine mails i postkasserne. Ahem. 
Nå, men billederne kan ingen da tage fra en…
Køb den her
Detailed Designs and beautiful patterns
Fra “Detailed Designs & beautiful patterns”
Køb den her.
Fra “Decorative Designs”
Fra “Decorative Designs”
Johanna Basford Secret Garden
The Secret Garden… der startede hele bølgen af malebøger, der skyller ind over Danmark nu 😛
Køb den her
Fabolous Flowers coloring book
Fra “Fabolous Flowers”
Den sidste i rækken… en mandala malebog på speed. Til spidsede blyanter og skarpe hjerner – og meget stressede mennesker! Det er vitterligt utroligt, hvordan hele kroppen falder sammen, når den skal male inden for stregerne. [Indsæt tunge stukket koncentreret ud i den ene side af mundvigen] …
Fra “Just add color – 120 mandalas”. Køb den her
De små sorte streger er lige så tynde som tippen af en blyant. Så kan du selv begynde at regne ud, hvor mange timer det tager at udfylde et A4-ark med sådan en satan på… 😉
Yeah. 
I’ve been busy lately. Now you know why 😉

2 thoughts on “Jeg vil male mig en bog…

  1. Der var du!! Som min datter ville sige, WB til HMH.. skægt som tingene ind i mellem går i ring, men alligevel aldrig er det samme…

    Dine kreative udfoldelser er smukke, fuld af farve og dybde…. Det er inspirerende!

  2. Yeah, det er jeg sgu. Back in business. Eller – ihvertfald bare BACK som man siger. Og nej, helt det samme er det ikke, men der er bare bedre "bojo" på HomeMadeHeaven – ift. Århus Kalder, der var begyndt at føles noget "dull" eller hvad man siger…

    Så er det jo heldigvis muligt at skifte igen.

    Og tak for de fine ord om kunsten – kan godt lide at lege med farver. Men det har jeg nu altid kunnet… Uanset om det var vandfarver, oliefarver eller andre sjove og farvede ting – fx garn 😛

    Min bedstefar gav mig engang 10 farvekridt til vandfarve fra Caran D'ache – de lærte mig allerede i en ung alder, hvor sjovt det er at lege med farver og vand. Jeg tror det hængte ved op igennem livet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.