Sunday, May 19, 2024

Hækling

Along came Sophie…

Nogen husker måske den multifarvede garndusk, der for nylig prydede bloggen ved navn “Sophies Universe”…Nej? Så tag et kig her. Husker du, så glemmer jeg alt – tralalala… Eller noget.
Nuvel. Det store garnmonster er langt om længe blevet kørt i garage. Blevet færdig. Over and done with. Nået i mål. Fået syltet hætten. … Something along those lines.

Den overdimensionerede garnpude nåede faktisk at blive ca. 1,2 meter bred på hver side. Hvis du ifører dig et hvidt lændeklæde – alternativt et oversize lagen, tager nogle læderremme og spænder dem fast til en træplade og lader skægget gro, så kan du selv regne diameteren ud. (Yes, I’m looking at you, Pytaghoras).

Sophies Universe CAL 2015

Jeg startede denne CAL (der er slang for “crochet along”) i midten af februar, da en større, århusiansk virksomhed, som havde lovet mig job for enden af en praktik, 14 dage efter meddelte mig, at de havde ansat en tidligere projektmedarbejder bag min ryg.
Men det skulle vise sig at være en god ting, for jeg følte mig overhovedet ikke velkommen på stedet, og jeg vil sige, at vi alle blev reddet på målstregen. Således fri af mine “obligations” var jeg fri til at gå hjem og ‘go crazy i crea’ som man siger…

Og så startede jeg denne lille sag, der efter 3 måneders hidsig vækst kan pryde sig af titlen som det mest avant garde babytæppe jeg i mit liv har lavet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.