Tuesday, February 27, 2024

Hækling, Håndarbejde, Malebøger

Malebøger – det sidste nie hyt!

Jeg har hørt, at man gerne må prale, så længe man har noget at have det i… 
De internationale hæklesites spottede for nylig ikke kun mine hæklekunster, men tilsyneladende også mine farvede kompositioner i forrige blogpost i den globale gruppe af hæklere (eller – “hookers”) på Facebook… Og før jeg fik set mig om var både jeg, mandalaen og mine farveladeglade eventyr blevet til blog-materiale – se blot her: 
Jeg var naturligvis behørigt beæret, og hvis I har lyst, kan I læse hele blogindlægget her.
Jeg havde egentlig ikke selv tænkt at mit farvede eventyr var SÅ cutting edge, men malebøger for voksne er en kæmpe business – i udlandet (natürlich). Jeg tror faktisk, at det at male i farvebøger (også selvom man har passeret de 30) – kan sidestilles med tibetansk munke-meditation i et kloster langt pokker i vold uden for lands lov og ret i Siberien.. 
…Lidt ligesom hækling i udlandet er LIDT sjovere end de kedelige karklude, viskestykker, lyseduge, hatte og babydimser vi har tendens til at hækle herhjemme. Ingen kan vist være i tvivl om, at hækling faktisk kan være sjovt, hyggeligt og ikke mindst lidt af en kunstart… 
Skulle det være et stykke hæklet pizza??
Små, fine lyserøde roser…

…og skulle du komme forbi den lokale Bog & Ide, så drop tusserne og investér i et par ordentlige farveblyanter af god kvalitet. Du vil takke mig bagefter, når du ringer afbud til din personlige mindfulness-træner.

I øvrigt kan jeg anbefale The Book Depository – de sender til hele verden, 100% fragtfrit.
Stik den, Amazon!

Aarhus Calls – parlez vouz English?

I’ve heard that you’re allowed to brag, if you already own your street cred. Therefore… I would like to brag. Just a little. 

Recently the International Crochet Blog discovered – not only my crocheting antics – but also (apparently) my colored compositions in the previous blog post through a random Facebook status update in the global group of crocheters (or: “Hookers”) I’m member of. And before I got a chance to say “I-love-crochet” my colorful fairy tale participated in a global blog post!

Needless to say I was more than impressed and humbled, and you can read the whole thing here.

I didn’t really think that my colorful travels was THAT cutting edge, but coloring books for adults is a giant business – at least it is outside of Denmark… I think the general attitude is that coloring books is just as effective as a stress reliever as meditation in a Tibetan monastery, surrounded by small silent men with baldy heads, is. 

…Just as crocheting on the international/global scene offers SO MUCH MORE variation than the boring looking blankets, dish and table cloths, scarfs and baby stuff we do a lot of here in Denmark – and in the most boring colors ever (if you ask me at least). 
No one will challenge my claim that crochet can be both fun, cozy and artsy after the photos in this blog post!

And if you should pass the local Hobby Lobby then skip the markers and spend your money on real colored pencils of good quality. You will thank me later when you call to cancel your session with the mindfulness teacher…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.