Tuesday, June 25, 2024

Århus - Smilets By, Sommer

Siden sidst… stemningsbilleder

Jeg har ikke så meget at berette til denne post… men jeg har samlet nogen stemningsbilleder, så I kan få et indtryk af, hvad jeg leger med lige nu:

Kom forbi en lille iscafé med Klidmoster

Her havde de meget fint lys… 

Og is i sjove farver med sjove smagskombinationer… (ja, det er rigtigt nok – det er blå is. Den er med alger.) De har også is med sojamælk. I like! #Misto

After Eight (soja)is med vandmelon sorbet-top…

Nye hynder og den slags rare ting til at nyde sommeren endnu mere!

Rema havde tilbud på vaffelis uden mælk… I like. 

Jeg købte en lakseside og vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle gøre med den. Så jeg klippede noget dild, rørte noget citronsaft og skal i det, tilføjede lidt olie og lidt Dijonaise. Og så var den sgu i vinkel.

Pandekager in the making en søndag morgen mens manden sov….

Amerikanske bananpandekager. What’s not to like?

Den lille ny e-bogslæser. Jeg er så kisteglad for den og den er allerede igang med at blive indviet!

Er den ikke bare nutzie? Få en have på to kvadratmeter. Who wants to buy? I do!

 Alt i alt går det hele RET ok i øjeblikket. Jeg kan ikke helt komme mig over, præcis HVOR godt det går. Men når det gør det, så skal man huske at være lidt taknemmelig og smile og være glad. For det var ikke noget jeg havde regnet med på forhånd at det ville. Og alligevel havde jeg sgu ikke set det sidste til nogen af de der jokere, som livet kan kaste ind i manegen… og vende op og ned på det hele.

Som man siger: Århus becomes you, my dear.

Indeed so!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.