Tuesday, June 25, 2024

Århus - Smilets By, Sommer

Strandpicnic på Risskov Strand – nu med æggesalat!

Noget af det aller-allerbedste ved at bo i Århus – og specielt den nordlige del af byen – er, at jeg har strand og vand inden for 2 km. Og når vejret arter sig som det gør i øjeblikket, så er der ikke noget bedre end en vaskeægte strandpicnic!

For 3-4 måneder siden besøgte jeg en noget mere kølig og vindomsust strandpromenade – i søndags var det et helt andet syn vi blev mødt af, da vi trådte henover volden nede ved Bellevue i Århus:

Det er sgu ikke alle steder man får en Mærsk-tanker med i udsigten – men her gør man. Go Mærsk Line.

Se dét … er sommer. 100% ægte dansk sommer. Med vind i sejlene (og håret), sandstrand og rigtig havvand. Med os havde vi picnickurven og et tæppe – og som de fleste ved, går den slags rigtig godt sammen. Bagefter var der tid til både afslapning og en soppetur.

Badetur på lavt niveau. Selvom det kun er sopning, tæller det stadig som årets første badetur!

Yeah. You better believe it!

Knivmuslinger fundet på sandbunden på lavt vand. (Nej, de kan IKKE bruges som kunstige negle. Just sayin’)

Det var den helt ideelle strandtur. 100% impulsiv, 100% awesome. Børn, hunde og engangsgrillere i ét stort virvar, stinkende toiletter og en gammel iskiosk. 25 grader sol og let pålandsvind.
Hjemmelavet æggesalat i de medbragte sandwich – og sandkorn mellem tænderne, for at gøre det hele sådan lige en tand mere autentisk. (Tøhø). Kolde colaer fra fad og 100% afslapning og kærestetid. Fnis og fjanten i strandkanten (“Du vælter mig IKKE om i bølgerne, din hat!!! Nul putte!!! La’ vær’!!! AARRRRGGHHH!!!!”)

En søndag som denne får man ikke så mange af. Så det er om at nyde dem, når de er der.
Hvad er din ideelle solskinsforetagelse, når vejret opfører sig så pænt som lige nu???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.