Tuesday, June 25, 2024

Århus - Smilets By

I made a promise…

Hvad får en kvinde til at forlade sit job og forlade en hel Ø, hvor hun har boet de sidste 30 år – aka hele sit liv???

Hvis ikke I allerede nu har gættet det, kommer svaret her: Livet. Kærligheden. Love. L’amour.
For når den rammer, er den kæmpestor – og hverken landegrænser eller jydevittigheder kan stå i vejen for den.

Det er rigtig nok. Jeg har ikke fået pip, solstik eller noget som helst andet. Nogen vil nok sige jeg har pløk i kasketten for at vælge at følge mit hjerte.

Men sagen er, at jeg indså, at livet er så meget mere og andet end det jeg har levet de sidste to år. Mere end shopping, fancy fester og overflade… for når du har gjort det noget tid, hvad skal dit hjerte så leve af? Giver du det nok næring? Lever du dine drømme ud? Følger du dets kald? Er du glad?
Hvis ikke, så er det på tide at kigge indad.

Og det gjorde jeg så.

Og det jeg så var… tomt. Eller – næsten tomt.

Men fortvivl ej.
For et år siden skrev jeg denne blogpost, og sluttede af med at sige, at man ikke var i tvivl, når man stødte ind den rigtige. Og det var hvad der skete. Når eleven er klar, dukker læremesteren op. Eller – når hjertet åbner sig, har du harmonika-sammenstød med kærligheden.

***

Jeg lovede jo højt og helligt, at jeg ville annoncere det her, når/hvis jeg gik i krig med nye syslerier. Så… Her er den så. Min nye blog. Scopet er lidt anderledes denne gang. Der vil stadig være mad, håndarbejde og måske et drys lakridsstøv now and then. Men det er lige så meget en rejse ud i den by jeg er kommet til at holde rigtig meget af de sidste måneder inden beslutningen om at trække teltpælene op og flytte blev endeligt taget.

Her skal I nok finde masser af underholdning. For the crazy, nerdy diva er tilbage i fuld galop – det skulle bare have tid til at modnes, indtil kontakten blev tændt og festlokalet var en realitet – med farvede lyskæder, lanterner, pindsvin (WTF?!) og hele molovitten!

Jeg glæder mig til at møde jer ovre på mit nye barn – kom glad! (Det gør jeg…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.