Sunday, May 19, 2024

IRL

Intet praleri men…

Jeg kan så meget andet.

Fx købe bolig. Og det skal man bestemt heller ikke kimse af i dag, efter disse år med det ene bankkrak efter det andet. Men det er jo ikke “bare” en bolig. Det skal være den rigtige bolig. Og det kan være lige så svært som at  finde et blødkogt æg i en hønsegård…

Men det er forår, jeg er på vej, livet blomstrer op.
Jeg er måske tæt på at have fundet det rigtige. Nu skal resten af detaljerne bare lige gå op. Det er ren HCA – man skal så grueligt meget igennem og SÅ… til sidst får man prinsessen, de tre store hunde, den nøgne kejser eller en ispind lige i røven (ja, prøv selv at gætte dét eventyr…)

Så nu vil jeg tage min ged og ride ud for at lære at sige intelligente ting og forhåbentlig er der en lejlighed, der har plads til både ged, mudder og krage på samme tid. For… Dronningen har jeg jo fundet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.