Sunday, May 19, 2024

Oplevelser

På shopping i Dyskland…

Jeg var væk i næsten 3 dage sidste weekend. Og ser man bort fra den tid vi brugte på at sove, så spenderede vi 15 timer med at shoppe. Så nu tænkte jeg, at I lige skulle have et potpourri fra den søde del af shoppingturen… 😉

Frugter og grøntsager… i marcipan! Ja, hvorfor ikke?!

Normalt plejer det at være Obelix, der gnider sig i overskægget og mumler “De er skøre de romere”… Men denne gang var det min tur. De er skøre de dyskere! Lübeckermarcipan i alle former, størrelser og smagsvarianter… Var det noget? Tyskerne har en meget sød tand og det blev vist bekræftet her.

Julen begynder tidligt i Dyskland…

Julekalendre var et KÆMPE hit. Det er længe siden jeg har set så mange – relativt højkvalitets – julekalendre samlet på et sted. Sheesh, de går virkelig op i det må man sige.

En god klassiker – og så lidt nyt. Lindt i alle afskygninger og smagsvarianter… Jeg kunne ikke lige lade være med at knipse et par skillerier. Ikke fordi Lindt-chokolade er fantastisk, men fordi kombinationerne var lige efter mit hoved. Kugleskøre og mærkelige. Og sådan kan Hottie Von Dottie jo godt lide det, ikke?

Well, hello my sweeties! Lindt i utraditionelle klæder…

 Det blev selvfølgelig også til et par plader RitterSport… Kvadratisch, Praktisk, Gut, for de passede lige ned i tasken på smukkeste vis. Og til 0,75 euro kunne man vist lige være med.

Ah… og så… Far var forbi. Eller Julemanden. Eller Opa.. Men sådan noget sælger de åbenbart også i Dyskland. Så papa’s skulle da med hjem.

Ka’ de li’ østers, hr.? Nå ikke? Nej, jeg ville nok også betakke mig, hvis jeg kunne bide igennem skallen… Det her var endnu en omgang Lübeckermarcipan farvet og formet i noget der var løgn. Jeg fatter ikke de kan holde det søde stads ud, men hey, det er heller ikke mig, der køber det, jeg fotograferer det bare…

Og fra de spiselige sager går vi da lige over til de flydende.. For der var altså nogle sjove indslag:

Blå sprut? Why not?! Bring it on! Især når indpakningen er så fin som denne… Jeg hader gin, men bare fordi flasken var så pæn, kunne jeg godt blive fristet til at lære at drikke det ulækre stads alligevel 😛

Lyseblå – og lyserød. Så har vi det hele dækket ind. Hvad siger I til sådan en fætter-inde her? Den er da bare SÅ fin. Dette må nødvendigvis give et problem, eftersom jeg havde lyst til købe begge to, men ikke drikker gin og i det hele taget aldrig rigtigt drikker ret meget sprut. Sådan en 70 cl. skal nok hellere hældes på gæster…

Nu er vi ovre i de tunge drnge… Det er ihvertfald hvad de godt ville have os til at tro. Jeg syntes den var fantastisk. Der er ikke noget som vodka, der leder tanken hen på atomreaktorer. Det er ca. samme effekt, når man får for meget… om det så er uran eller vodka. Det giver lige så stor hovedpine bagefter…

Åhhh, bling-bling!! Bare for den lilla sten, ville denne fine flaske få førsteparket på hylden. Det skriger da “tøøs!!!” langt væk. Og der er ingen skam i at drikke noget, der passer præcis til målgruppen, vel?!

Med dette lille cumshot er vi næsten færdige. Sikkert en drink kendt af mange – men stadig sk… skæg. Hvis jeg så lige kunne tåle den. Der er vist mælk i… Så dem skal jeg ikke nyde noget af.

Vi slutter i den søde ende med noget jeg ALDRIG har set før… Honning i whiskey?!!! Eller, hvad amerikanerne kalder whiskey?! Holy crap, det lyder klamt. Men ok, det er de heller ikke bange for at være derovre… eller hvad?! Er der nogen, der rent faktisk har smagt det her stads og kan fortælle mig, hvordan det smager???

4 thoughts on “På shopping i Dyskland…

  1. Jeg bryder mig heller om den rene smag af gin, men har du nogensinde fået en virkelig veltillavet Tom Collins? Dén kan jeg godt lide, for der smager man slet ikke ginen – gin, citronsaft, Rose´s Triple Sec og danskvand – det er vist det vores it-mand laver den af.
    Ellers spændende ting du har fundet der – tyskerne er skøre, men de har saftsuseme et stort udvalg!

  2. Hej Heidi.
    Næh, det har jeg da egentlig ikke… Men det du beskriver får mig da til at ville prøve en! Der er nogle meget dygtige bartendere på SaS Radisson hotellet i København, så mon ikke de kunne overtales til at lave en. I betragtening af, hvad de tager for en drink derinde, så ville jeg sige at det var det værd 😛

  3. Næh, det gjorde jeg heller ikke! Men de har jo deres sære vaner… som fx buddinger og buddingepulver! *ydrk* 😉
    Ja, madshopping er virkelig skægt nogen gange 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.