Tuesday, May 21, 2024

IRL

Gemmeleg…

Hottie Von Dottie er helt væk i øjeblikket.
Jeg har ledt efter hende alle mulige steder – i mit hoved, i vasketøjskurven, i badevandet, under stolen og i krogen i mit øre, men hun er og bliver væk.
Jeg tror jeg ved hvorfor.

Lige nu kan hun ikke trænge igennem en kæmpe suppe af ting i IRL, der gør, at al kreativitet og leg og mærkelige påfund er syltede. Og nu vi er i Madblogland så mener jeg ikke syltede i fysisk forstand, men syltede i overført betydning. Som fx hvis Dronning Margrethes cigaretforbrug betød, at renoveringen af flagmasten efter lynnedslag blev syltet til fordel for Nicorette-tyggegummier…
Mens “alle andre” har styr på deres liv.. well, så venter jeg stadig. Bare fordi man bliver 30, er det ikke givet at man har styr på noget som helst eller kan regne med noget. Så til min 30-års fødselsdag ønsker jeg mig et rat og et par pedaler, så jeg kan starte dyt-båt-potten og finde den rigtige vej.

Derfor er Life of Hottie Von Dottie ikke-eksisterende pt.
Jeg håber I kan have tålmod til at vente på hun atter dukker frem. Jeg ved ikke hvor lang tid der går. Det kan tage fra et par uger til 3 måneder. Men samtidig vil jeg gerne sige tak til alle mine dejlige tweeps, der har sendt rare tanker min vej – thanks guys, det betyder fandme mere end I aner lige nu.

*sniff*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.