Monday, May 20, 2024

Gris, Sommer

Græsk grillmiddag på terassen

Sidste uge blev jeg gal på det grå sommer- undskyld, vintervejr, som juli bød på. Så i protest lavede jeg en rigtig sommermiddag.

Da manden arbejdede hjemme den dag, fik jeg ham til at gøre noget af forarbejdet… Blandt andet forme bøfferne af hakket kalv og svin – og tilføre bacon. De blev herefter stegt på panden.

Samtidig havde jeg nogle lange, smalle auberginer i ovnen, som skulle fungere som en slags bagte kartofler… Bare i en anden farve skal. Der var også græsk salat – dog uden feta – samt tzatziki og kartofler skåret i små stykker, sat på grillspyd (for lissom at gøre det lidt mere grillagtigt). De var stegt i ovnen, men kan helt sikkert også laves på grill… Ligesom auberginerne også kan:

Auberginerne bliver virkelig blød og lækre – og tilsætter du en sjat tzatziki, så er der sgu ikke et øje tørt…

Nu hvor vejret ENDELIG viser sig fra sin rare side, så synes jeg næsten du skulle prøve sådan en omgang her. Jeg kan ikke garantere vejret – men hvis du trænger til at blive mindet om, hvorfor sommeren er så fantastis, så er det bare om at gå igang…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.