Tuesday, May 21, 2024

Oplevelser, Sommer

Gran Canaria: Gravet ned i en uge

Whooa!
I’m back.

Og i dag er det sidste feriedag i en længere, men tiltrængt, ferie. At jeg skal tilbage til arbejdet mandag, forekommer lige nu helt surrealistisk. Det sidste halve års knokleri med først at søge jobs – og derefter finde min plads i en fantastisk afdeling i en fantastisk virksomhed, har “taken its toll”. Jeg var SÅ klar til at komme langt, langt væk fra hverdagen.

Den sidste 1½ uges tid har jeg været 95% afskåret fra internettet, sociale medier og tv. Det har været ret mærkeligt – det var SÅ tit jeg tog mig selv i at gribe efter telefonen for at dele situationer/observationer med mine tweeps (følgere på Twitter, red.)
Men jeg tror egentlig det var ganske sundt at være udenfor digital rækkevidde – der var ingenting at tage stilling til, det var utrolig ustresset. Det eneste jeg skulle bekymre mig om, var hvornår jeg ville sætte mig ud i solen, hvornår vi skulle i poolen og hvornår jeg skulle op og spise god mad. Det var lige til at klare…

Selvfølgelig skulle I ikke snydes for billeder af morgenmaden – after all, man ER vel madblogger *fnis*
Salatbaren i hotellets restaurant (Vi havde all inclusive armbånd)
Dessert-øen med skandinaviske klinker…
Citron, fisk, grillede grøntsager, rejer med tun og grøn peber, tomatsalat med grøn peber, porrepizza (uden ost). Hver dag var der altid kød, fisk og så et udvalg af varmt tilbehør, som også talte fx pommes frites og suppe.
Der var naturligvis masser af buddinger (flan) og spøjse cremede ting til dessert, men der var også altid frugt. Her er det vandmelon og nogle af de specielle, små, kanariske bananer, som kun bliver dyrket her på øen og ikke solgt videre (thi de er for små)
Udsigten fra hotellets restaurant – det er lige et syn man kan udholde (i baggrunden kunne man se de evigt tilstedeværende bjerge)

Jeg havde aldrig været på Gran Canaria før, har altid holdt mig til det græske Øhav, men den spanske ø overraskede positivt. Utrolig behageligt klima – selvom vi boede 2 km fra stranden. De første par dage hærgede “Kalimaen” – en hed ørkenvind fra Afrika, der sparkede temperaturen op på 35 grader – men så blev det stabilt igen på omkring 28 grader. Nevermind – jeg nød varmen:

Det her var udsigten fra min solstol…
Soppebad/solbad med lavt vand – og en normal pool

Hotellet overraskede også meget positivt – stilen var frisk og skandinavisk – lidt a la IKEA – bare som hotel… Der var en god lounge, hvor fodboldkampene i den nysseligt overståede EM-finale blev vist. Og de serverede gratis drinks til all inclusive-folket… Og ja, de kunne faktisk finde ud af det. For det meste…

Frozen strawberry daiquiri for eksempel… blendet på en Hamilton-blender, der besidder 2 rigtige hestekræfter…
Jep, den var god, den cocktail der.
Der er noget MEGET københavnsk over det her, synes jeg… Men det var med til at man virkelig følte sig hjemme (lød det forkert?!) 
Hyggelige møbler – kombineret med typisk IKEA-style borde og indretning. Det var sgu et sjovt sted…
Træ, minimalisme og bløde puder – det var en skæg blanding…
….Der til gengæld egnede sig fortræffeligt til underholdning!
Efter LIDT for mange frosne strawberry daiquiries…. They pack a punch, you know!
Bagefter kunne vi crashe på terassen til sådan et syn her (høj ISO-værdi og ditto alkoholprocent i blodet samt manglende stativ er en pænt dårlig kombi…)

Jeg har mange flere oplevelser  – og ikke mindst billeder at bringe frem, men nu ville jeg lige spice stemningen op med billeder fra selve hotellet (og maden ikke mindst – *cough*).

I kan de næste dage se frem til en masse forskellige billeder og beretninger fra øen, jeg glæder mig vildt til at fortælle jer om det hele! 😀

4 thoughts on “Gran Canaria: Gravet ned i en uge

 1. Velkommen hjem!!!

  sikke nogle dejlige billeder, ser ud til at I har nydt livet til det yderste, og det er jo det ferier er til for!

  Glæder mig rigtig meget til at se mange flere billeder og læse flere beretninger fra øen!

  – Maj 😀

 2. Arh men altså – det er da også lige det, man trænger til – og især med det vejr, som Danmark byder på lige pt. Så er det godt at have fyldt solbatterierne op på ferien 🙂

 3. Ja, det må man sige at vi har – nydt det altså 😉
  Bare rolig, der skal nok komme flere – venter dog på nogle billeder af mig på en hest!
  Ja, du læste rigtigt… *G*

 4. Ja, det må man da vist nok lige sige – det er fame snart ligesom om det var efterår…
  Så er det godt at solbatterierne er blevet fyldt op!
  😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.