Wednesday, May 22, 2024

Pasta, VEGAN

Pasta – igen??!!! WTF!

Ja.
Især når man glemmer at købe rugbrød dagen før i Føjbixen. Ja, så kan man lære det.
Da dagens løbetur havde gjort mig sulten som en dinosaur efter et technorave, var der pastaskruer i øjnene på mig i dag, da maven rumlede ved frokosttid.

Nå, men så var gode dinoer rådne, for hvad kunne jeg lige smække sammen med pasta? (ALT! skriger koret af SU-studerende i baggrunden, men dem ignorerer vi for nu).
Fra skabet hev jeg sådan en fætter her:

En pose pasta som de på posen højlydt påstod var lavet i de rigtige bronzeforme. Det måtte komme an på en prøve, tænkte jeg og gravede et kilo frem af disse her:

Herefter choppede jeg lidt forårsløg og aubergine så de så fine ud:

Auberginerne fik en omgang salt og da de lå og hyggede sig på panden tilføjede jeg lidt herbs de provence og hvidløgssalt, thi den lilla, spøjse fyr primært smager af det tilførte krymmel og ikke så meget andet. En god gang olivenolie var også en kærkommen ven på den varme overflade. Bagefter smed jeg dem over på fedtsugende papir – også kaldet køkkenrulle:

Små grøntsagsbolsjer… num num num 😀

Så var det tid til at hælde hele l… sammen og se, hvad der kom ud i den anden ende. Heldigvis faldt eksperimentet heldigt ud:

Og så var det ellers tid til at sætte tænderne i de kobberform-formede pastaskruer, som da rigtignok levede op til deres rygte. Det er virkelig svært at koge kvalitetspasta ud – så selvom jeg havde glemt dem i et par minutter, så var skaden begrænset. Det smagte ganske udmærket af en frokostret at være. Og meget bedre end kærestens koldskål…

3 thoughts on “Pasta – igen??!!! WTF!

  1. Denne her er næsten den sammen som min yndlings pasta opskrift! den eneste forskel er at jeg lader tomaterne stå 15min med olie, hvidløg og basilikum og til sidst til tilsætter nogen mozzarella i små stykker.

    PS hvsi du skal bruger nogen rigtigt god olie eller høj kvalitet past check this out 🙂
    http://socialgoodstories.dk/food/

  2. Uhm jeg elsker pasta og aubergine, so what not to like?? Ha ha ha…

    Ja, som SU studerende så kan man komme langt med pasta, tun, majs og en røvfuld heinz, det er noget af det jeg elsker mest, Manden synes det er en besynderlig sammensætning, men sådan er vi jo så forskellige (det er heller ikke så kulinarisk eller gastronomisk… ha ha ha…)

    – Maj 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.