Tuesday, May 21, 2024

Kage

Jeg gik i fælden…

Altså luksusfælden.
Sådan måske både helt bogstaveligt. Og så rent hypotetisk.
Det der Luksusfælden-halløj er noget værre, skrækkeligt noget altså! Efter et gensyn med vores allesammens Mette, der skal hjælpe gældsplagede mennesker, blev jeg selv lidt nysgerrig på min egen økonomi, for denne måned har været temmelig dyr. Ja, det er heller ikke sådan, når kæresten bliver 30, vel…

Nå, men jeg besluttede mig for at se lidt nærmere på hvad jeg havde brugt mine penge til her på det seneste, for når man nu tjener gysser, skulle man jo gerne kunne mærke det lidt, ikke?
Her fik jeg aftenens chok – for det er ikke så meget mig, der nyder godt af de penge. Det er nærmere Lagkagehuset, der griner hele vejen til banken. Oh yes. Jeg var ved at gå bagover, da jeg var færdig med at inddele mine udgifter i små, fine kategorier (og det her var bare for maj måned, mind you…)

Ikke mindre end 2000 kroner har jeg brugt på det søde liv.
Oh. My. Fecking. God.
For det er jo ligesom ikke fordi vi ikke har fælleskonto til fællesudgifter, vel? Fx betaler både kæresten og jeg ind til vores madbudget – med ca. det samme, som jeg selv har formået at lægge i diverse bagere, kiosker og … Lagkagehuset.
Jeg er seriøst i chok og skyndte mig også ud og puste på det stakkels dankort. Puttede også lige lidt aloe vera gel på, bare sådan for en ordens skyld. Har hørt det er godt mod brandsår.

Kan man SÅ lære det!
Stop Spild af Dankort!

11 thoughts on “Jeg gik i fælden…

 1. jeg har dog aldrig hørt om nogen fra det program som er gældsplaget pga besøg på Lagkagehuset. Men skal jo være den første.

  Det er mange lagkager at få. Men smagte de godt ? Og hvad med fremtiden?

  VH Hanne

 2. Lagkagehuset er nok ikke det værste sted at have lagt sine penge, men ja, pengene forsvinder hurtigere end når man har kontanter liggende i pungen. Det har prinsessen dog lært af Luksusfælden!

 3. Hej jeg tror mange dansker har lært meget af luksusfælden, men det er jo heller i dårligt engang imellem at stoppe op og de hvad man endeligt bruger pengende på. i perioder siger jeg til mig selv har jeg virkelig brug for det…? og det plejer at hjælpe, for jeg mangler jo ikke noget. ha en dejlig dag.

 4. Haha, nej, jeg er ikke gældsplaget, men det kan være en ekstrem øjenåbner nogen gange at lave en oversigt over ens forbrug… hvilket man må sige jeg fik! *G*

 5. Nej, det er da trods alt kvalitetskalorier jeg har ædt… ahem *host*
  Nu kan man sige, at det var første måned jeg fik rigtige menneskepenge (=løn), så lidt udskejelser er vel nok i orden, men det var netop også derfor jeg tog en tjekker – bare fordi jeg var nysgerrig 😛

 6. Helt enig – har man virkelig brug for TRE chokorug og ikke EN chokorug?!
  Ej, spøg til side, du har helt ret, det er nemlig ikke dårligt at stoppe op og se, hvad man bruger pengene på. Så fik jeg ihvertfald også syn for sagen! 😛

 7. Præcis mine ord, da jeg gloede på mit Excel-ark. WOW. Fuck altså.. .Er bare så sindssyg dårlig til at pakke taske, men det må jeg vist blive bedre til! (Eller udnytte, at arbejdet har en all-you-can-eat-frugtordning…)

 8. Måske skulle du ligge et beløb til Lagkagehuset i budgettet..

  Det har jeg nærmest her i huset, bare med vand til min schæfer, for hun giver den virkelig gas, lige du gør på Lagkagehuset.

  Jeg ville bare så gerne smage en kage derfra. Jeg så de havde en bod i Kastrup Lufthavn, men jeg havde lige spist mad og en anden kage, så jeg havde ikke plads og vi skulle flyve om ikke så længe.

  Lagkagehuset skal på min "to do liste"

 9. Haha, ja, det var måske en ide. Nå, ej, de sidste par måneder har jeg brugt MEGET mindre på det sted end den første. Så der er da bedring i sigte *G*

  Deres kager får ros af alle jeg møder – så det må du bestemt prøve. Jeg kan ikke selv spise så mange af dem, men de er gode, dem af dem jeg har smagt altså…

 10. Men jeg kan vel ikke vælge hvis jeg endelig kom derind.
  Vi var på familiebesøg i går hvor vi snakkede om spisesteder i kbh. Så nu har jeg endnu flere steder jeg vil hen. Suk, det ender aldrig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.