Sunday, May 19, 2024

Oplevelser

I’m leaving on a jetplane…

Imorgen eftermiddag ved denne tid sider jeg i skyggen af en parasol med en drink i hånden og kan fra min egen terasse daffe direkte ned i poolen…

Sommerferien er endelig landet – eller ihvertfald snart – og jeg ville elske at vise jer billeder fra hotellet, men tør sgu ikke, efter Klidmoster landede sig en ordentlig bøde efter uretmæssigt at have brugt en fotografs billede… Så jeg tør slet ikke tænke på, hvordan Spies vil opføre sig, hvis de tilfældigt kom forbi min blog. Så… Billeder når jeg kommer hjem, men den store Kanarie venter og kalder mit navn… Jeg kan allerede høre den!

Det er første gang jeg skal til Kanarieøerne faktisk. Jeg har altid turet rundt i Grækenland.
Men… Det er vist et overstået ferieeventyr?!
Tør ikke lige pludselig at baren lukker, fordi de er løbet tør for både det ene og det andet…

Sidste gang jeg var på sjarter-ferie, landede vi på Rhodos og I guder, hvor var det en røvsyg ø. Der var intet at se, helt seriøst, intet. Da jeg ikke er interesseret i mursten, var den hvide by no-go og sommerfugledalen skuffede fælt! Det eneste gode, var dog turen til Chalki, som jeg har billeder af her:

Det var også her jeg fik den bedste middag på hele ferien – for på hotellet var der 99.000 tyskere og 5 danskere. Og vi var 2 af dem. Og ved I, hvad tyskere elsker at spise til dessert???
BUDDING!!!

Sådan noget skælvende, jelly-o ulækker budding, der er flere E-numre i end hele Dr. Oetker’s varesortiment til sammen. Fy for…

Så denne gang forventer jeg noget andet… For på Gran Canaria og Mallorca er nogle af de steder, hvor det hele startede. Måske er der færre tyskere denne gang…….

Hav det najs til vi ses igen! Drik noget varm kakao og spis nogle boller… andet ville jeg ikke orke i det her L*rtevejr!

10 thoughts on “I’m leaving on a jetplane…

 1. Rigtig god tur til det varme! Er jo slet ikke misundelig eller noget jo 😉
  Når alle bare tager sydpå i disse dage, føles der bare lang tid til august hvor jeg kan begynde at tænke lidt på ferie 😛

  – Maj 😀

 2. Haha, nej, det kan jeg godt forstå 😉

  Ej, har ikke været udenlandsk og udlede fy-skamme Co2 ud i de sidste 3 år, så NU tager jeg revanche. Jeg hæver alle Co2-kvoterne og letter imorgen *G*

  Men kan godt forstå det må være frustrerende. Varm kakao!!!! Det er den bedste kur mod regnvejr! 😀

 3. Solcreme, tjek!
  Bøger (Kindle) – tjek!
  Masser af penge… øh….. hvor mange havde du i tankerne??? Får jeg får da vist løn lige om lidt… *G*

 4. Hav en fantastisk ferie.. Ville ønske det var mig der skulle afsted, jeg ville bare vælge Lanzarote i stedet for, fantastisk ø.. Måske jeg også er lidt farvet af at vi har familie dernede 🙂 Jeg må lige vente til april, men SÅ tager vi også afsted…

 5. Hehe, jeg syntes at Canarien var en sindssygt smuk og frodig ø. Skal nok skrive en masse indlæg – om den og maden (selvfølgelig).
  Har kun godt at sige om de øer – utrolig behageligt klima ihvertfald!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.