Tuesday, May 21, 2024

Hækling

VIND: Homemade blog giveaway!

SÅ ER DE HER!!!

Bloglands flotteste give-aways, 100% homemade (ofc), som jeg har ævlet og ævlet om i evigheder – og som er en 2 måneder forsinket fejring af bloggens 2-års fødelsdag.
Nu er lapperne klar til at flytte hjemmefra og de er et handmade kvalitetskøkkengrej, der pepper ethvert køkken op!

Nysgerrig?
Så tjek dem ud her!

Mormor, blonder og tern – kan det blive mere svenska idylliska?

Syet i 100% bomuld med hæklede mormorfirkanter i midten, er disse blå lapper en kitschy tilføjelse til ethvert køkken!

Da jeg havde overskud af lapper, besluttede jeg mig for at lave et par mere. Og da den hvide blonde var opbrugt, måtte jeg derfor til hæklepinden og hækle en blondekant istedet – som herefter blev påsyet med bittesmå, sirlige sting. De lyserøde lapper er derfor ikke kun hjemmelavede – de er også syet i hånden! (ok, ihvertfald noget af dem).

Pink med polkaprikker, blomster og hjemmehæklede blonder – 100% girly – 100% god stil 😀
Nej – jeg løj ikke – blonderne ER hjemmehæklede og ER påsyet i hånden. (og nej – du vil ikke vide, hvor lang tid dét tog mig :P)

For at være med i lodtrækningen skal du lægge en kommentar, hvor du også skriver, hvilken variant du gerne vil vinde.
Og har du nogen nye, spændende opskrifter til påskebordet – så link bare løs sammen med din kommentar! Påsken står for døren og jeg er nysgerrig efter, hvordan Madblogland har tænkt sig at vende traditionerne på hovedet….

Konkurrencen slutter 
LANGFREDAG KL. 24:00

Pin It

18 thoughts on “VIND: Homemade blog giveaway!

 1. Hej Maria.
  Det er jeg superglad for du synes 🙂
  Og ja – de lyserøde totalt tøse-fine 😛 Jeg er også rigtig vild med dem… eller, det er jeg så med begge par… *G*

 2. Svensk idyl er da vist det vildeste. De burde havne i et svenskt køkken. Men de andre er nu også rigtig fede.

  Vi har allerede holdt påskefrokost med et hold danske venner her oppe i Sverige, og der stod den på nybagt rugbrød og ciabattabrød, røget torsk, torskesalat af røget torsk, græsk yoghurt og en slat fløde, rejer og nykogte æg, lun leverpostej med bacon og champignon, 2 slags salami og ellers bare lidt ost og nutella. Dertil carlsberg og juleakvavit fra 2004. Åhh det var noget de satte pris på.

 3. Hej Sverige-tosse! 😉
  Godt du kan se potentialet, hæ hæ.

  Røget torsk lyder spændende – hvor får man sine klamme hænder på det? Eller er det et Sverige-fænomen?!

  😉

 4. Til lykke med de to år – og forhåbentlig mange flere!
  Jeg er simpelthen nød til at deltage igen, for dine lapper er bare de bedste 🙂 Jeg har forelsket mig mest i dem med det lyserøde.
  Vi har ikke holdt påske-komsammen endnu, men sidder faktisk lige og forsøger at strikke en menu sammen til om lørdagen. Havde de besøgende kunnet lide lam, så skulle vi have haft lammekrone, men det bliver i stedet til en langtidsgrillet oksefilet.
  Hvad tilbehøret bliver, er ikke planlagt endnu, og det er forret og dessert heller ikke – men mon ikke desserten kommer til at indeholde noget med is – måske i noget gult/orange…

 5. Hej Heidi!
  Tak tak – ja, det er efterhånden et stykke tid jeg har været igang *fnis* – jeg tænkte nok, at de ville falde i dit mundvand 😉

  Lyder spændende med noget gult i maden – måske noget cheesecake?! Eller æggekage?! Hø hø…!
  Ej, sorry, det var min platte humor, der lige kom frem der. Men det lyder ihvertfald som en skøn menu!

 6. Jamen jeg er jo nødt til at erkende, at jeg er så heldig, at vi får det smidt i nakken af en ven hjemme i dk. Han ryger det selv og det er forskelligt om det er kold eller varmrøget. Så hvis du har mod på det så kan du selv ryge. Ellers prøv at gå til fiskemanden eller røgeriet.

 7. Hvis jeg troede det hjalp, ville jeg kaste et par fedterøvskommentare ind i puljen.. Men, nej! Så jeg nøjes bare med at sige at jeg er helt sikker på at de blå vil stå SÅ smukt til det nye forklæde jeg købte til mig selv i påskeæg igår i Skjalm P. Kender du den biks?

  Når, jo jeg kunne smide AVs historien fra i mandags til dig, Jeg var udlejet som kok til svigermors køkken og jonglerede med opskrifter fra River Cottage, hvilket indebar noget med en pande der skulle helt ind i ovnen og stå en 3 min. Den slags får varme håndtag, hvilket jeg i et kort sekundt overmod havde glemt og pif paf puf, 2. grads forbrændning og de næste 13½ time med hånden i koldt vand.. Et par grydelapper havde nok været mere smart 😉

 8. Åh, hvor er de fine! Jeg vil helst vinde de lyserøde. Er mor til 2 drenge, og lidt lyserødt vil pynte SÅ meget i det lyseblå hjem 😉

  Mette Vork
  (metpet1980@hotmail.com)

 9. Hold da op, det lyder lækkert. Tror desværre ikke jeg lige får røget det selv, men selve konceptet lyder spændende. Måske en dag jeg er heldig at få muligheden for at smage 🙂

 10. AV!
  Ja, der var et par gode lapper nok ikke helt tossede. Men altså, sådan en tanketorsk har jeg sikkert også lavet engang i en eller anden forstand – det er det, når kroppen reagerer hurtigere end hjernen… Det er nok derfor jeg har så mange blå mærker!

  Dine ønsker er noteret 😉

 11. Hej Mette!
  Haha, ja, de lyserøde er vist blevet mere end populære 😉
  Kan godt forstå man trænger til lidt tøsefnidder når alt det andet er blåt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.