Tuesday, May 21, 2024

Bondegaarden.dk, Hjemmelavet fastfood, Okse

Pølsekollektionen fra bondegaarden.dk

Så blev det forår.
Næsten da.
Ihvertfald på kalenderen.
Og den dag vi var ude at hente 10 kg. oksekød til fryserens kød-tetris, var det da også fantastisk vejr. Idag? Hm…. Not so much!

Nogle dage før påske, åd vi nogle af de pølser vi havde fået med hjem fra vores sidste kødkøb fra bondegaarden.dk. De plejer at være gode og denne omgang var ingen undtagelse!

Jeg vil gerne advare andre dog… De her 5 pølser er ALT for meget til 2 personer. For man kan kun spise 1 pølse. No shit – det er altså rigtig nok. Der er så meget kød i dem, at du bliver mæt før øjnene gør. Det danske pølsemarked i butikkernes kølediske er ellers ikke synderligt imponerende, så når man har så gode pølser i fryseren, bør det være godt tilbehør. Det var det også – jeg lavede en lækker salat med gulerodsskrælleren og et par salatblade – og ristede nogle fritter:

En pølse skal serveres med føl’se – det sagde min farmor altid og det her var en rigtig lækker måde at få den traditionelle pølse på. Salaten gjorde det hele lidt mere frisk og spændstigt og sammen med kartoflerne, var det en rigtig god kombi – selvom den ikke tager prisen hjem for den mest krea middag.

Til gengæld vil jeg gerne udfordre dine smagsløg og sige, at jeg simpelthen ikke tror du kan finde en pølse noget sted, som smager SÅ godt. Nu har vi hørt Piskeriset brumme af tilfredshed over det hakkede kød- hvordan tror I så ikke pølserne er?! 😉

Pin It

2 thoughts on “Pølsekollektionen fra bondegaarden.dk

  1. Pølser, det er noget jeg savner! En Griller om sommeren med det hele… Men jeg kan ikke tåle skidtet. Men så er det jo godt jeg kan æde dine med øjnene 😉 Jeg ønsker mig en større fryser, så jeg også kan lave kødtetris! Har du forresten billeder af den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.