Tuesday, February 27, 2024

Hjemmelavet fastfood

Pizza paparazzi Sehr Rano sans cheese!

Hvad får man hvis man tager sådan en fætter her:

Og kobler den med sådan noget her:
Hvorefter man tilsætter en række toppings – fx sådan nogle her: 
Og kobler det med sådan noget her, når man nu ikke har noget ost:

Jo da, det blev en meget meget italien-style pizza, med en hjemmegjort tomatsovs af bedste kvalitet, tilsat bananskalotteløg og hvidløg – blandet med artiskokcreme. Det kom der et yndigt maleri ud af…

Det ligner lidt ost – men det er altså bare artiskokcreme 😉

Og så topper man det hele med en række fabbe ingredienser som ovenstående og så har man pludselig det her:

Det eneste, der drillede mig, var dejen. Da jeg skulle rulle den ud, blev den VED med at lave huller og være usmidig, til trods for at jeg havde ladet den koldhæve i 3 timer. Men jeg TROR det var fordi jeg enten ikke havde brugt nok olie – eller også var det fordi jeg KUN havde brugt Tippo 00 italiensk hvedemel og den ikke havde fået lov til at udvikle sig rigtigt på den korte tid.. Men når den opførte sig latterligt, så kunne man jo på nemmeste vis liiiige give den et par med kagerullen (og ja – det FØLES altså fantastisk, når man står og er ved at gå sukkerkold og L… ikke vil som man selv vil :P)
Pin It

4 thoughts on “Pizza paparazzi Sehr Rano sans cheese!

  1. Det er sg nogle ret fede billeder du får skudt! Champignonerne ligner noget fra et dameblad!

    Dej er i det hele taget en fantastisk modtager af tæsk!

  2. Haha – ja, den er pæææænt lækker den creme. Fantastisk til stort set det meste 😀

    Ja, man burde vel egentlig kunne lave den selv… Men nu har jeg lige lavet ramsløgpesto, så der går nok et stykke tid *Fnis*

  3. Jamen, mange tak, jeg gør også mit bedste. Elsker bare mit kamera, man kan virkelig lave mange fede ting med det, sådan en spejl-fætter der. At det ligner noget fra et dameblad, må næsten være den største kompliment af alle?! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.