Tuesday, May 21, 2024

Sandwich

Påskesandwich

Et lille påsketræ må der vel til i disse tider for at fejre foråret?!

Når sandwichens ingredienser koster næsten det samme som en pakke mørbradbøffer i den lokale Føtte, så begynder det at blive lidt avantgarde, synes jeg …

Her har jeg brugt en mere manuel indstilling på kameraet (vistnok “Aparture” mode) – det giver sindssyg farvevirkning synes jeg 😀 

I mandags var jeg inde og skrive min nye jobkontrakt under – og jo, du kan tro jeg var glad. Når først man har en underskrift og noget papir i hånden, så bliver det hele lissom mere virkeligt og på en eller anden måde har jeg kunnet slappe mere af. 3 års stress/pres er dog begyndt at catche op med mig og mit system, så denne påske bliver MEGET low key, fordi min krop spasser fuldstændig ud og der skal ikke mange aftaler til, før systemet går helt amok. Jeg tror det er kroppens måde at fortælle mig jeg ikke skal tro jeg er noget, men bare lade den selv bestemme. Ok så.

Men sådan en kontrakt er skøn at have liggende – og indimellem går jeg lige ind i kontoret og finder den frem igen og kigger på den. Hver gang får jeg sådan et stort Fedtmulesmil om munden, og er lige ved at udbryde “Goooish!” i bedste Fedtmule-stil.

For at fejre denne lille event, var jeg rundt om Lagkagehuset for at fange noget godt brød til en sandwich – og senere rundt omkring Føtex for at hente noget Princip! skinke med hjem. 6 skiver til 40 kroner. Fik ikke lige foreviget billedet af pakken, men lad mig bare nøjes med at sige, at den var skøn! Crudo-et-eller-andet… MUMS! Til det lækre ciabattabrød fra Lagkagehuset, var der sgu ikke et øje tørt…

…og her har jeg brugt den “auto-auto” på alle tangenter – et mere kedeligt – og forudsigeligt billede 😉

Husk at du stadig kan nå at deltage i konkurrencen om et par fede blog-give aways med de fine lapper til køkkenet – fristen for at kommentere er Langfredag kl. 24:00  – vinderen bliver offentliggjort på både Twitter, Facebook og bloggen her (selvfølgelig).

Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.