Monday, May 20, 2024

Bondegaarden.dk

bondegaarden.dk lasagne med pesto-pynt

De sidste par dage har jeg nydt en tiltrængt ferie, der faktisk FØLES som en ferie, indtil jeg skal fyre den af på mandag, når det nye job venter. Oh yeah…
Jeg er nu ikke gået igang med at lave alle mulige madting til fryseren, så I skal nyde disse dage. Herefter bliver det hamburgerryg, frikadeller og sandwich – og varianter heraf 😉

Nå, ahem, det var den der lasagne.
Jeg havde noget tomatsovs til overs fra pizzaen i forgårs og havde også taget et par poser godt kød ud – og det slår som regel aldrig fejl, at kødsovs fra bondegaarden.dk altid bliver spist rub og stub.
It’s that good.
No shit.

Sammen med tomatsovsen, fandt jeg følgende lækkerier frem:

Lidt champignonrester (også fra pizzaen), hvidløg, lidt gulerødder med frost på, selleri, bananskalotteløg og en grøntsags-tomatsovs fra COOP, der snart havde udløbsdato. Mums.

Det hele blev ristet og så var det ellers bare med at boble løs:

Boble, boble, boble.
Selleri, gulerod og løg – den italienske bermudatrekant, som giver den særlige smag til kødretter i Italien. Og hvis du ikke tror på mig, så kan du bare spørge Brdr. Price! 😉

Her er lækkerbassen lige kommet ud af ovnen og står stadig og bobler i kanten i al sin kød-awesome-lækkerhed. I køleskabet fandt jeg en ældre pose cheddarost, som kom på kærestens halvdel – og jeg tog en chance og lånte lidt af hans pynt… Herudover havde jeg lavet en bechamelsovs på den grønne smagsneutrale sojamælk (uden vanilje, red.). Den er lavet præcis som en almindelig bechamelsovs, og smager NÆSTEN som den rigtige.

Se bare lige her… Lækker, smumset og fløjsblød. Klar til at blive ædt af en enkelt gaffel…

Jeg brugte noget af ramsløgpestoen som pynt – det smagte 100 gange bedre end den sædvanlige ketchup, som alle øser på deres lasagne:

Bon appetitto, siger jeg bare!

Pin It

4 thoughts on “bondegaarden.dk lasagne med pesto-pynt

 1. 1. Jeg er drønmissundelig på dit bondegårdskød (en dag bliver jeg træt af at sige det;) 2. Det ser møj lækkert ud! 3. Jeg overvejer nu at skifte mornaysovsen ud med rigtig bechamel. 4. min mand kommer ketchup på lasagne, og det er pænt mærkeligt!

  hov, 5. Jeg har fået pakke!

 2. 1: det kan jeg godt fordtå, men det er til at få fat i 🙂
  2: det var det også 😉
  3: du laver blot en opbagt sovs med mælk, smør og mel + muskatnød og peber og salt. Det er en gudespise i denne ret 😀
  4: det gør min også, så måske har de de samme aner?!
  5: næh… Hvem kan det dog være fra? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.