Tuesday, May 21, 2024

Hækling

AND THE WINNER IS….!

Som lovet varede køkkentøjs-konkurrencen til kl. 24:00 igår.
5 dage tænkte jeg var et ganske rimeligt stykke tid at give de ivrige læsere af bloggen til at komme med kommentarer og deltage 😉

Jeg skulle finde to vindere, så jeg vendte mig mod random.org, der er leveringdygtig i 100% ægte randomness. Resultatet blev kommentar/læser nr. 5 og 7:

Kommentarernes/deltagernes nummerrækkefølge er talt fra oven og ned:

Hvis de damer vil være så rare at sende mig en e-mail med jeres adresseoplysninger, vil jeg i næste uge shippe nogen pakker afsted til jer.
Det skal også siges, at jeg ville ELSKE at kunne sende jer alle sammen et par flotte lapper – synes I alle fortjener at vinde – men sådan er konkurrence-konceptet jo… suk. Vil jeg give alle muligheden for at få fingre i sådan et par lapper, skal jeg lave en internet-shop. Men da mors symaskine bor langt væk og jeg ikke selv er god til at være kæmpe-krea på syfronten, så må jeg desværre nøjes med at lave nogle lidt mere random give-aways… Anyhow, ihvertfald et stort tillykke til d’damer 🙂

Men! Bliv hængende, for…
Jeg har skumle planer om at lave en Facebook-konkurrence blandt sidens fans i snareste fremtid, så hæng på – og måske vinder du! Godt nok ikke et par grydelapper… men noget mindst lige så fedt og det er sponseret af en ekstern goodie-store….

Idag har den bedre halvdel og jeg holdt vores egen påskefrokost – der var nogle helt nye indslag i, som jeg håber at kunne fortælle om imorgen-ish 🙂

Pin It

6 thoughts on “AND THE WINNER IS….!

  1. Eeeeej hvor fedt!! Tænk at man kan være så heldig to gange 🙂
    Jeg sender dig lige en mail i morgen – får snart gæster. Rigtig god aften!

  2. Hehe, ja, det er jo random.org – og jeg synes at det skulle være 100% tilfældigt, så derfor kan man opleve sådan noget 😉
    (Men syns nu alligevel det er lidt synd for alle de andre – hvorfor skal det også tage så lang tid at lave de der lapper – ønsker altid jeg kunne lave noget til jer alle, men det har jeg hverken kræfter eller midler til).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.