Tuesday, May 21, 2024

Hækling, Håndarbejde

Min mor – verdens sejeste kvinde

Ok, 8. marts kom og gik – men min mor får alligevel prisen som den sejeste kvinde jeg kender.

Styrede 2 tøser, en mand, en hund og 2 marsvin – malede hele huset, ordnede haven, slog som regel græsset (og hvis du undrer dig, så var min far ansvarlig for de to 4-hjulede i garagen).
Hun er sej min mor.
Og så kan hun sy.
Faktisk syede hun det meste af både min søsters og min gardarobe, da vi var børn. Og min konfirmationsnederdel…. arh, måske et dårligt eksempel. Den nederdel blev jeg aldrig glad for. Men hun syer, strikker, hækler, borer med boremaskine (hvem tror I der har lært mig gør-det-selv-tricks’ne?), maler vores stue da vi flyttede i lejlighed – og så lærte hun mig at jo mærkeligere navn maden har, desto mere spændende er den. Kylling i cola, anyone???

Jep, min mor er generelt bare lavet af 100% awesomesauce.
Og i dag var hun på besøg for at hjælpe mig med at lave blog give away med et rigtig gadget for sy-entusiaster (hint: Det er den store hvide ting midt på billedet…)

Og ja – min mor fandt (selvfølgelig) på en ret så cool løsning, som ikke engang jeg kunne have forudset resultatet af. Faktisk var den så cool, at vi besluttede os for at gentage den. Men før jeg siger for meget, så kan jeg afsløre, at jeg på Facebook for nylig smed op i “plenum”, hvilken slags give-away jeg skulle finde på, nu hvor bloggen havde 2-års fødselsdag den 21. februar.
Jeg brygger mange spændende ting i min heksegryde for, hvordan jeg skal gøre blog give-away’en den mest spiffy i hele blogland… Så indtil da, kan I jo gætte på, hvad det her skal blive til, når det er færdigt engang:

Nej – det er IKKE et penalhus. Heller ikke en te-hætte. Eller en bordskåner. Gæt igen!!!

Nogen udlodder kagebage-udstyr… andre igen udlodder sjovt og spas isenkram.
Hottie Von Dottie udlodder 2 blog give aways, der er så sygoseje, at de ikke er set noget sted før. Og det mener jeg helt seriøst, for de er naturligvis… homemade – in heaven 😉
(Også selvom det er til en liiiidt forsinket fødselsdagsfest)

😛

Pin It

2 thoughts on “Min mor – verdens sejeste kvinde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.