Monday, May 20, 2024

Branding og marketing

Wauw – blogaward!

(Håber ikke jeg krænker nogens copyright her…..)

Fra Lykkes Mad har jeg modtaget en Liebster-blogaward, som gives til blogs med under 100 læsere.
Og æh… ja, det må jeg jo så tilstå, at jeg har – under 100 læsere altså.

Min opgave er nu at lave en liste over 5 blogs, der har under 100 læsere selv, at vise awardens logo og kontakte de heldige vindere. Så jeg må igang…

De nominerede er:

Chokoladesansen
Hvem kan IKKE bruge lidt chocolate goodness?
Og så er Stine, der har bloggen, både sjov og lidt skør på den søde måde, så tag et smut forbi og dyk ned i dine syndigste chokoladefantasier!

Maj & Film
(Der var ikke nogen, der sagde, at det SKULLE være en madblog). Maj og Film er den nye gren af Mig og Maj. Maj er filmtosset og har lige nu adgang til en verden af lækre film som praktikant hos biografen Grand. Tjek Majs filmanmeldelser ud her

Gane & Gaffel
Jeg kan ikke se, hvor mange læsere Gane&Gaffel har – men jeg nyder de tre københavnertøsers jævnlige indslag fra det Københavnske spiseliv i høj grad – her får du en god blanding af  anmeldelser af nye som eksisterende restauranter/barer i hovedstaden såvel som solid mad i stearinlysenes skær – og det kan vi alle sammen godt lide!

Livsmod
At leve kræver mod – og hvis man har sår på sjælen kræver det rigtig meget mod. Livsmods blog er en tur gennem en ung kvindes kamp med – og mod – sig selv. Om at komme ud af fortidens skygge med en spiseforstyrrelse – blive et nyt menneske. Eller… måske ikke nyt. Bare mere hel. En smuk fortælling, når du lige trænger til at blive mindet om, at den store opvask faktisk bare er det den er – nemlig en opvask og ikke et kæmpe problem. Og at de bedste ting i livet er dem, der ikke koster noget.

Her skulle der så have været den 5. blog… Men jeg kan altså ikke finde flere, som jeg læser fast, og som har under 100 læsere. Jeg ved det er dårlig stil, lægger villigt hovedet på bloggen (…) så I kan hugge det af – men jeg vil helst anbefale nogen jeg faktisk læser jævnligt og følger med i. Så… Det er hvad det kan blive til – 4 blogs. Men det er 4 spændende blogs, så tjek dem ud hvis du vil – jeg skal lige have gjort et par damer eller tre opmærksomme på denne blogaward…

Pin It

2 thoughts on “Wauw – blogaward!

  1. Kære Hottie ;D

    Tusind tak for den fine Award og de søde ord 🙂

    Elsker alle dine lakridsopfindelser og når jeg vender snuden tilbage til den fynske muld, er der helt sikkert en del af dem der skal prøves!

    – Maj 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.