Tuesday, February 27, 2024

Kage, Okse

Burning love, kagebord og Twitter!

*host*

Jeg har vist været lidt fraværende den sidste uges tid…

Denne uge var jeg i København og bl.a. inde forbi Lagkagehuset, som havde lovet mig 2 gratis brød, fordi betjeningen ikke var helt top dollar en anden dag jeg kom forbi og skulle have lidt råd og vejledning i forbindelse med min mælkeallergi. Da jeg foreslog dem at have en bog liggende med ingredienserne på de forskellige brød i en mail, blev de meget røde om ørerne, og tilbød mig altså kompensation i form af 2 gratis brød. Det er en fornem gestus og det vidner om de tager deres produkt seriøst – hvilket jeg som forbruger og allergiker kun kan være glad for. Så for at vise min velvilje (He he) – købte jeg lidt ekstra godt, når nu jeg alligevel var forbi:

Rabarbermuffin, nøddemazarin, kanelgiffel og fastelavnsbolle.

De tre var rigtig gode – dog var fastelavnsbollen med marcipanfyld en anelse kedelig. Og så var der alt for meget kardemomme i. Men er du en sucker for god kardemomme, så er denne bolle sikkert lige dig.
Men til gengæld kan jeg så berette, at Lagkagehuset IKKE bruger mælk i sin surdej. Et af de eneste steder jeg er stødt på, som ikke gør – så de har lige scoret sig en loyal kunde der, haha!

Dagen efter var kræfterne sgu ikke lige til madlavning – så kæresten og jeg købte mad fra vores superpizza-pusher Casa De Mama, og hun (mama?) skuffede da heller ikke:

Med en “selvkomponer” fik jeg kartofler, spinat, parmaskinke og oliven som pizzafyld (uden ost).
MUMS!!!!
Den smagte så bloody fantastisk, at jeg kom til at spise det hele. Er dog sikker på at pizzaguden i himlen tilgiver mig. Eller måske gør smid-et-par-kilo-guden. Jeg håber det. Må hellere tage et par ekstra push-ups bare hvis han nu holder øje med mig…

Idag, søndag var en tøm køleskabet-dag. Eller “Nyd at manden ikke er hjemme” aften. Han er nemlig lige nu, i skrivende stund, inde og glo på mærkelige mænd, der smider sig i en bunke ovenpå hinanden over en lille bold (jeg siger jo de er sindssyge, de amerikanere!) De plejer at sidde hele natten og se Superbowl én gang om året. Og da jeg hverken er boldgal eller har tid – har ikke ferie som kæresten har lige nu – takkede jeg pænt nej.
Da det er ved at være småkoldt udenfor (!) var jeg kun interesseret i 1 ting: Noget varmt og solidt, der kunne tjene som en varmedunk indeni – så jeg tog følgende:

Og fik dette ud af det:

Viola!
Så er der burning love for hele børnehaven… Eller bare mig.
Nu med persilledrys.

Efter jeg fik tiltusket mig en iPhone er der efterhånden ved at komme gang i Twitter. Så hvis I vil connecte med en kvinde, der bliver småskør, når hun får færten af lakrids, så find HomeMadeH and let the fun begin!

Follow @HomeMadeH

7 thoughts on “Burning love, kagebord og Twitter!

 1. Orv, det var pænt af dig!
  Der er rester tilbage, så du siger bare, hvis du kommer forbi ikke? 😉

  Ej, men tak for de rosende ord, det var ihvertfald et varmt måltid og dét skal man ikke kimse af!
  😉

 2. Fik de solgt dig noget med med mælkeprodukter i? Se, jeg havde faktisk slet ikke tænkt over, at brød med surdej er et problem for mælkeallergikere – der lærte jeg lige noget 🙂

  … og jeg SKAL altså snart ha' afprøvet det pizzasted! Er de også gode, når de bliver bragt ud, eller er der for lang ventetid/køretur, så pizzaerne når at blive kedelige?

 3. Nej, men da jeg købte det vidste de ikke om der var mælk i brødet og det ER jo ikke så fedt med en fodboldmave 😉

  Nogen gange går det dog fint, mens det andre gange giver en del oppustethed 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.