Tuesday, June 25, 2024

Lakrids

Liqourice love: Lakridsfestival

Ja, vi elsker lakrids her på bloggen.
Mig og min blindtarm altså.
Ej, måske ikke min blindtarm, da lakrids nok giver lidt ekstra arbejde. Ligesom bøf. Eller – måske som .. alting. Men JEG elsker lakrids og det var derfor jeg var helt vild, da jeg nåede at vinde en fribillet til Lakridsfestivalen via Mad+Mediers hjemmeside for en lille måneds tid siden.

Jeg vil ikke lægge nogen billeder endnu, bare nøjes med at sige, at det var helt vildt – ikke kun nåede festivalen at blive udsolgt – der var også så utrolig mange fantastiske smagsprøver at jeg nåede en grænse, hvor jeg tænkte “Ok, nu har jeg vist fået lakrids nok”. Nej, den slags ses faktisk ikke så ofte!

Med i mad+medier-billetten var en blindsmagning af 20 lakridser – det var en sjov oplevelse, som jeg vil blogge mere om imorgen. Lad mig bare nøjes med at informere om, at hashtagget til Twitter (havelåge #) lyder på #oppålakridserne hvis nogen har lyst til at dele 😛

2 thoughts on “Liqourice love: Lakridsfestival

  1. Det var ganske godt skruet sammen – ikke så mange boder men til gengæld rigtig gode produkter – mmmm!

    Som altid hyggeligt at følges med dig, og så skylder jeg dig en mail, nu vi ikke fik dato-surfet 😀

  2. *gnaske* *gumle* *smaske*
    Ja, det var et fortræffeligt arrangement – fænomenalt selskab og fænomenale smagsprøver… 😀

    Ja, de der datoer… so many things to do, so little time!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.