Idag var kæresten og jeg på besøg hos svigermekanikken – eller, det vil sige – min svigermor, kærestens mor. Dette er altid en ganske fornøjelig begivenhed, thi jeg er udstyret med en helt fantastisk svigermor. Det er ikke løgn – og nej, jeg deler ikke, men hun er simpelthen et fantastisk væsen. Da jeg samtidig lider af en lidt impulsiv natur kan jeg til tider finde på mange kreative ting at lave i weekenden – som fx turen til Bilka, hvor den lille perle af en italiensk biks pludselig befandt sig.
Idag tog vi frokost med sydpå og da vi havde lidt rejer til overs i et bæger, fandt jeg på denne lækre og friske rejesalat, som virkelig bebuder at foråret er på vej!
Den var virkelig lækker. I en bøtte blandede jeg:
- En passende mængde surmælksprodukt – her ca. 1 dl.
- En god klat mayo – og jeg mener en god klat. Ikke noget med at spare her!
- Salt/peber efter smag
- En knivspids paprika
- Ca. 150g rejer – eller noget derhenad…
- 8 cm. agurk i små stykker
- 1 stang bladselleri for “crunch” – kan udelades
- En sjat klippet dild – afhænger af din hang til dild
- En sjat klippet frisk koriander – kan udelades
Hvor meget grønt-fyld du vil have i, kommer helt an på dig selv – jeg kan godt lide crunch så hos mig sparede jeg ikke på sagerne. Og er du tosset med koriander, så tilsæt det i rå mængder – det bliver godt!!!
Der var ikke et øje tørt, da jeg puttede den på et stykke franskbrød – oh no… Kleenex anyone?
Det ser lækkert ud, kan kun være ekstra godt når man er vild med både dild og koriander, og alle former for salater med dressing 🙂
Vh Lykke
Lykke, så MÅ du bare prøve – den smager skønt og frisk 😀