Tuesday, May 21, 2024

Fisk & Skaldyr, Kold frokost

Hjemmelavet rejesalat med agurk og koriander

Idag var kæresten og jeg på besøg hos svigermekanikken – eller, det vil sige – min svigermor, kærestens mor. Dette er altid en ganske fornøjelig begivenhed, thi jeg er udstyret med en helt fantastisk svigermor. Det er ikke løgn – og nej, jeg deler ikke, men hun er simpelthen et fantastisk væsen. Da jeg samtidig lider af en lidt impulsiv natur kan jeg til tider finde på mange kreative ting at lave i weekenden – som fx turen til Bilka, hvor den lille perle af en italiensk biks pludselig befandt sig.

Idag tog vi frokost med sydpå og da vi havde lidt rejer til overs i et bæger, fandt jeg på denne lækre og friske rejesalat, som virkelig bebuder at foråret er på vej!

Den var virkelig lækker. I en bøtte blandede jeg:

 • En passende mængde surmælksprodukt – her ca. 1 dl.
 • En god klat mayo – og jeg mener en god klat. Ikke noget med at spare her!
 • Salt/peber efter smag
 • En knivspids paprika
 • Ca. 150g rejer – eller noget derhenad…
 • 8 cm. agurk i små stykker
 • 1 stang bladselleri for “crunch”  – kan udelades
 • En sjat klippet dild – afhænger af din hang til dild
 • En sjat klippet frisk koriander – kan udelades

Hvor meget grønt-fyld du vil have i, kommer helt an på dig selv – jeg kan godt lide crunch så hos mig sparede jeg ikke på sagerne. Og er du tosset med koriander, så tilsæt det i rå mængder – det bliver godt!!!

Der var ikke et øje tørt, da jeg puttede den på et stykke franskbrød – oh no… Kleenex anyone?

Pin It

2 thoughts on “Hjemmelavet rejesalat med agurk og koriander

 1. Det ser lækkert ud, kan kun være ekstra godt når man er vild med både dild og koriander, og alle former for salater med dressing 🙂

  Vh Lykke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.