Det er forfærdeligt med al den spild af røget laks nu om dage!
Hvor mange laks ender ikke i forbrugernes maver i stedet for ude i havet?
Nej du, det går ikke. Vi må gøre noget.
Derfor stiller jeg op til Stop Spild af Røget Laks. Jeg gætter på, at alle fiskeriforeninger hujer og skråler af glæde…
NÅ.
Men efter fredagens laksemad-orgie havde vi stadig noget fiskefjol tilbage, som vi besluttede at bruge i en lakse-carpaccio af den røgede flynder.
Uhyggeligt nam nam. Det var sådan vi skulle have spist den om fredagen også.
Til laksen blandede jeg 1 del honning med 1 del sennep og tilførte en passende mængde neutral olie, så der kom den der følelse af “dressing” over sagerne. Tilføj til dét noget salt og peber og en lille-bitte-bitte sjat æbleeddike og du er klar til at grovæde noget af det allerbedste fisk man kan få.
Det var virkelig superlækkert, også sammen med salatbladende, der bare smagte helt fantastisk med dressing. Faktisk var det så godt, at jeg ikke fik brugt den vedhæftede citron…
![]() |
Lille laks og citron… -Nej, smut citron, du er ikke spændende… |
![]() |
You like da meat??? I did too… Oh, sure I did. |
![]() |
Ja, det er genbrug – men er så stolt af mig selv, så det er vel i orden… *G* |
He he nej, det går sørme ikke vel?! 😉
Tak for komplimenter, det luner meget, når nu man har fået nyt fotoapparatur og øver sig hele tiden 😛
Aj for søren, Laksen skal ikke spildes!
Nammen nam nogle gode billeder!