Monday, May 20, 2024

Gris

Søndags-deller på italiensk

Så blev det søndag og i dagens anledning var der frikadeller på menuen.
Det blev en blanding af de ting jeg havde på madplanen og så lidt jokere i form af ovnsveller og fyldte, grønne oliven.

Årh mand altså, jeg er simpelthen så glad for mit Nikon D3100. Det tager simpelthen svinsk gode billeder – og det bliver fantastiske farver, lys og billedkvalitet. Der ER altså forskel på, om billedbrikken er komprimeret som i et kompakt kamera, eller om der er mere plads i et større kamerahus. Det er det bedste gadget jeg har givet mig selv, siden min Amazon Kindle 🙂

De røde dimser ved siden af pommes frites’ne er pandegrillede tomater med fyldte oliven.
Et glas stod og gloede på mig i køleskabet, og i stedet for at smide det ud og få dårlig spild-af-mad samvittighed, besluttede jeg at fyre dem af sammen med tomaterne, der blev hældt på panden efter dellerne havde stegt færdig.

Som en bonus fandt kæresten således ud af, at oliven faktisk er en helt ok spise. Han havde aldrig rigtigt spist oliven, da vi ikke just får så meget af det herhjemme – men i denne kontekst syntes han de var helt rigtige. Yay! Selv må jeg også indrømme, at de store, grønne tingester var ret gode på en varm pande med røde, bløde tomater og et stænk basilikum og brun stegeskorpe 😛

En lille note:
Jeg har fjernet Disqus-kommentarsystemet, og bruger nu Bloggers eget system. Så nu kan du bare logge ind med din egen blogger-ID og så er alle jo glade 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.