Tuesday, January 26, 2021

FJERKRÆ, Stop spild af mad

Og her var den så…

Den arme kyllingefilet…

Igår – efter 2 lettere mærkelige kina-nætter, var der kylling på bordet.

Vi havde en rest pommes grillos i fryseren, hertil lavede jeg mælkeallergisk tzatziki. Som kompensation blev den beriget med rigelig hvidløg – noget både soveværelset og vi selv havde fornøjelse af resten af aftenen og natten. (Ja, det var vist godt vi begge to stank langt væk…)

Hertil snittede jeg et par tomater i småstykker og ristede et stykke reste-pitabrød.

Det var ren restemiddag kan I tro.
Men synes altså også det var synd for den lille kylling, hvis den skulle smides ud. Det havde mit Stop Spild af Mad-hjerte det ikke godt med. Så var glad for at det også faldt i kærestens smag.

Efter at have holdt sig vågen i noget der ligner 48 timer med kun 6 timers søvn imellem, var han godt stegt, det lille pus. Så vi gik tidligt i seng igår, og stod sent op, dvs. han stod sent op. Oh, the wonders of en moderne arbejdsplads derhjemme…

Imorgen kalder hverdagen igen, men jeg skal ud og drikke kaffe med en meget spændende person. Mere om det, hvis der kommer noget ud af det rent jobwise 🙂

4 thoughts on “Og her var den så…

  1. Hej Tulipan 🙂
    Tak for det!
    Ja, vi bliver nødt til at udnytte de ting vi har købt, uanset hvor fantasifulde vi er 😉

    Og tak for heldet, jeg har puttet det i min lomme, måske sker der noget imorgen – det ville ihvertfald være tiltrængt 🙂

  2. total vild lækkert mad du har fået lavet. Jeg laver også af og til restemad og det er en rigtig god ide.

    PØJ PØJ med jobwise snakken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *