Tuesday, May 21, 2024

IRL

Med expresstog til Kina…

I disse dage er madplaner og reelle aftensmåltider totalt ikke-eksisterende.

Som nogen måske ved allerede, så har jeg en bedre halvdel, der arbejder i et firma, der har aktiviteter over hele verden, herunder Kina.
Fra søndag aften og til onsdag morgen i denne uge er Kina på tapetet – desværre ikke på menuen – da gemalen arbejder i en forskudt boble, fordi man på den anden side af jorden kører med lidt ændrede åbningstider på kontorerne…

Igår aftes nåede vi akkurat ned i det lokale shoppingcenter, før han pludselig spottede Sunset Blvd. og straks hev i mit ærme… Han kunne ikke lige overskue at købe ind og gå hjem og lave mad (selvom det der med at lave selve maden nok primært ville blive overdraget til moi hi hi…). Så igår blev det take-away og idag… Tja… hvis jeg får held til at bruge de kyllingefileter vi har liggende, så skal jeg vist betragte mig selv som heldig.

Det er supermærkeligt at bo sammen med en, der arbejder hele natten inde i stuen, mens man selv ligger og snorker sødt inde i soveværelset.

På torsdag skal jeg til kaffemøde i byen + middag hos en veninde, og på fredag er vi endelig tilbage i normal gænge igen. Godt så.

Til alle derude – hav en god uge 🙂

3 thoughts on “Med expresstog til Kina…

  1. Hej Maj.
    Hæ hæ, det gjorde vi faktisk også… Mere om det senere 😉

    Ja, med et arbejde i den elektroniske branche, er man nødt til at være i god kontakt med Kina, tror jeg… Ellers ser det sort ud for business 😉 Men er nu alligevel glad for, at det kun var fra søndag til mandag og mandag til igår, at manden skulle bytte om på det hele. Det bliver sgu en noget mærkelig husholdning… 😛

  2. Jeg tror på dig, er sikker på at du får brugt de kyllingefileter ;D

    Det lyder spændene at skulle arbbejde i så nær kontakt med Kina, at han ligefrem er nød til at vende op og ned på dag og nat… må jeg være så fræk og spørge hvilken branche han arbejder i?

    – Maj 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.