Sunday, May 19, 2024

Oplevelser

Det er ikke en fashionblog, men…

…Men ved nytårstide må man vel godt være lidt tøset?

Det synes jeg godt jeg måtte med denne nytårskjole til igår, som blev luftet ved et lille selskab inde i byen:

Det er sådan en fin sag med corsage, sort bomuldsstof og broderi med sølvtråd – ufattelig elegant og kræver en god “buste”. Heldigt at der ikke er nogen problemer på den front.

Den er faktisk designet af Rikke Sandberg, men jeg købte den fordi pasformen var fantastisk, komforten ditto – og så selvfølgelig fordi den bare er übersmuk og tidløs og flot og klassisk – med et twist.
Den var vist også pænt dyr, men det kunne have været værre – tror jeg gav 1200 kroner for kjolen.
Især fordi jeg faktisk kun har brugt den 3 gange ialt. Så da vi skulle ud til nytår i år (teknisk set, sidste år), var det på tide at lufte den – og lad mig bare sige, at jeg da næsten kun manglede cigaretrøret med det øvrige udstyr:

Sort gangsta-hat, satinhandsker og sort kjole – ret tjekket, hvis jeg nu SELV skal sige det 😉

Det blev et rigtig fint udfit, med sorte stiletter til.

Festen var et sammenskudsgilde, og jeg var meget positivt overrasket over det ambitionsniveau, der var blevet lagt for dagen med en forret bestående af ærtesuppe, grillede jomfruhummere og kammuslinger samt 3 forskellige slags puréer til – en med gulerod, en med blomkål og en med meget stærk hvidløg og persille. Hertil et rejespyd med chili- og hvidløgsmarinerede rejer.

Hovedretten var noget oksemørbrad, garneret med et hav af tilbehør: Kartoffelmos-kager med bacon, græskar-“klattekager”, honning- og saltristede nødder, bagte kartofler, grøn salat og sauce. Det var virkelig lækkert!
Har desværre ikke nogen billeder – glemte både kamera og telefon igår. Ja, silly me, I know!

Desserten var is med dertil hørende chokoladekage og spiselige hornvioler – det var ret sjovt, for jeg anede ikke, at violer kunne smage så fint og parfumeret!

Det gik rigtig godt – lige indtil kl. 23 – så fik jeg ondt i maven. Og da jeg havde siddet et par timer i dén tilstand, besluttede vi at tage hjem… Desværre fik jeg på vejen hjem i et meget, meget overfyldt IC3-tog igen ondt i maven – og måtte kæmpe mig gennem ca. 100.000 mennesker, for at komme ned til toilettet. Herefter måtte jeg stå op hele vejen i den anden ende, langt væk fra kæresten, fordi der var for mange mennesker til at jeg kunne komme igennem toget. Da jeg heller ikke havde telefon med, kunne jeg ikke skrive en sms til ham og sige jeg bare blev hvor jeg var. Nej nej nej… Det var bare slet ikke min aften igår, det kan jeg godt garantere. Tilsæt til togturen en masse fulde mennesker, der opfører sig fuldstændig tumpet – det er jo trods alt nytårsaften ikke? Klokken var tre om natten, jeg havde ondt i maven og jeg ville bare HJEM!
Det kom vi også – vi var taget afsted 20 minutter over ét og var hjemme kl. halv fire.
Pyh!

Lad mig bare sige, at jeg næste år kommer til at holde nytår i den by jeg bor, hvor jeg kan gå hjem hvis det er.

Har I selv oplevet noget, der var lige så rædselsfuldt?
Jeg tror ihvertfald det her er den værste togtur jeg har været på – EVER.
Og der var vist sågar faldet en køreledning ned igår (klassisk DSB..), så pludselig forsvandt det tog vi skulle med, fra skærmene på Valby station.

Så hvad spiser man, når man har post-mavesmerter?

Pastasovs med friske tomater og frisk pasta – og et drys ramsløg på toppen. 

Jeg havde ikke lyst til noget kød – så idag gik jeg vegan-style og langtidskogte noget tomatsovs med selleri, løg, hvidløg, gulerod og pastinak i små stykker. Hertil lavede jeg noget frisk pasta, mens dette års Comedy Aid rullede over skærmen.
Det kan godt være, at nogle af de der komikere er temmelig platte – men de reddede min dag idag, det kan jeg godt garantere. Thank heaven for stand-up!

….Hvordan var din nytårsaften?!

8 thoughts on “Det er ikke en fashionblog, men…

 1. TAK! *rødmer helt*
  Ja, det er nok en lidt anden stil, men de er da begge lige fine – på hver sin måde måske *G*

  Nej, jeg kan garantere dig for, at jeg næste år vil være hjemme nytårsaften. Puha en omgang. Irriterende at jeg har været så stresset op til nytår, men så var det godt at din god-bedring-karma virkede ja 😉

 2. HOLD DA MAGLE!
  Den kjole er jo gudesmuk! Slår helt sikkert min lettere slutty Heidi kjole ;D
  Men hvor var det altså synd for dig at du fik det så dårligt – det er bare SÅ træls, og specielt når I var så "langt" hjemmefra!! Men jeg er glad for at du har fået det bedre, og at min god bedring karma virkede ;D

  – Maj 😀

 3. Hehe, takker!
  Ja, den er lidt stilet…. 😛 Men det skal man også være nytårsaften hæ hæ.

  Åh, jeg ville skam gerne have byttet med dig, ihvertfald når det kom til hjemturen. Jeg ER bare ikke god til overfyldte toge i kombi med vrede slanger i maven…

  Næste år bliver helt sikkert fejret i Roskilde, det er jeg RET sikker på 😉

 4. Wauw – superlaber kjole! Er sikker på, at du var ret foxy i den 😀
  Godt nok træls tur hjem i toget – kan levende forestille mig, hvordan man bare VIL HJEM!!

  Vores nytårsaften var ret rolig, da gemalen stadig var syg (det er han sådan set også i dag… for filan…), så vi holdt derhjemme sammen med kattene. Tror det er den mest stille og fredelige nytårsaften, jeg har holdt, siden jeg var barn, men det var ok – jeg var jo i godt selskab 🙂

 5. Kan kun give Klidmoster ret – meget smuk kjole!
  Det lyder godt nok som en mareridtstur med toget – ærgerligt aftenen skulle ende på den måde!
  Det er sgu rarest at være tæt på hjem på sådan en aften – og vi var heldigvis hjemme. At man så står med oprydningen dagen efter, det er en mindre detalje!

 6. Hæ, ja, måske levede jeg lidt op til mit navn og rygte der 😉
  Har desværre ikke nogen billeder af mig i kjolen, for havde heller ikke kamera med – men i det nye år er det mit fortsæt at jeg får købt et nyt kamera!

  Ad maden – nej, jeg tror ikke, der var mælk i maden, ikke ret meget, og slet ikke nok til at få ondt i mavsen. Tror mere det var psykisk… har været igennem en stresset periode lige op til nytåret. Træls ihvertfald :-/

  Og tak – helt lige over, du giver så gode grin, smil og god inspiration at man slet ikke kan lade være med at følge sådan en som dig 😀
  – Det kunne være megasejt at støde hovederne sammen, jeg håber økonomien kan give luft til at jeg kommer til Århus igen en dag. Der er en helt særlig ånd i Århus, jeg kan godt forstå at århusianere er så glade mennesker, især med alle de lækre mad- og spisebutikker! 😉

 7. Hot hot hot…Hottie – det er eddermugme en smuk kjole. Wow 🙂

  Ærgerligt at du fik ondt i maven. Var der mon mælkeprodukter i nogle af retterne? Puha, sikke en rædselsfuld togtur hjem – godt det er på vej til at blive et fjernt minde.

  Rigtig godt nytår. Jeg glæder mig til at følge dig og dine gastronomiske krumspring i endnu et år – og håber at vi får mulighed for at stikke hovederne sammen på et tidspunkt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.