Tuesday, February 27, 2024

Drikkevarer, GADGETS

Amerikanere! We like!

Den anden dag var jeg i Staden – nærmere betegnet København – til kaffemøde med en sød og rar person fra et større kommunikationsbureau. I den forbindelse var jeg en tur ned gennem Strøget og stødte på en slikbutik med amerikansk islæt!

De havde dog ikke alle mulige slags M&M’s – men de havde sådan noget her:
Og så kunne jeg jo ikke lade være med at hapse et varieret udvalg af disse her:
Tro mig, kæresten var glad for de flydende drikke.
Jeg vil dog kraftigt advare mod Mountain Dew med kirsebærsmag. Mage til kunstigt sprøjt skal man lede længe efter. Det er endnu mere kunstigt end rød sodavand, som dog trods alt SMAGER af hindbær… Det her var bare… EEW!
Men ok – vi skal ikke begynde at nævne, hvor meget kemi, der sikkert er i de andre drikke også… Så lad os bare sige, at det er godt man ikke kan få alle slags sodavand i Danmark. Det ville vores kommende dampbørn være ganske kede af, tror jeg… (Så er det godt jeg er selvvalgt barnløs, eh?)

…Men se nu også bare hvad amerikanerne kan frembringe… I en majt majt trendy hvid farve endda (ok, hvid er måske så ikke særlig trendy mere, men designet kan man ikke sætte en finger på – kun skærmen)

OMG – OMG – OMG!!!

Som sædvanlig er der ikke meget i sådan en Apple-kasse, udover det mest essentielle. Men hey – jeg klager ikke……… Den nye iPhone 4S er bestemt ikke nogen middelklassetelefon. *host*
(Det er for sindssygt at sådan en lille dims skal koste over 5000 kroner i løssalg!)

Fonen er en fødselsdagsgave fra min kære hr. Gemal via en bruttolønsordning på hans arbejde, der betyder at det bliver billigere – også selvom regeringen lige fjernede dén fordel for nylig. Men jeg tror bare vi skal blive enige om, at bruttolønsordninger – eller whatever de så vil kalde dem nu – er en ganske, ganske fin ting. I like!

Næste problem: Hvorfor pokker skal de der bumpers og cases være så p… dyre?!
Lagt sammen med alle de fede apps jeg skal have og en højere telefonregning… Så er det altså pænt træls at skulle give næsten 200 kroner (ellere mere!) for en case til just-in-case-scenarierne.

Nå, men spørg mig lige om jeg er lykkelig – det tror jeg nok lige jeg er. Det er totalt god januarstil – først et nyt kamera og så en ny iFåne!
Ej, nu skal jeg nok indstille jublen – men på sådan en solskinsdag kan man altså ikke rigtigt lade være med at smile bare LIDT bredere – især når ens nye SIM-kort er på vej, og man fik det gratis fordi der var 10 minutters opkaldskø til telefonselskabet…

9 thoughts on “Amerikanere! We like!

 1. Til lykke med iFånen – den bliver du uden tvivl glad for (altså medmindre jeg har overset noget og du allerede havde et Apple produkt i forvejen).
  Lige et tip mht. bumpers og cases – har du kigget på nogle af Kina butikkerne, som leverer uden at tage fragt? Feks. Dino Direct og Dealextreme – der kan man altså sagtens finde noget meget billigere end 200 kr. Det tager lidt tid om at blive leveret, men hvis man kan leve med det, er der nogle penge at spare på sådan noget gejl.

 2. Hej Heidi, nej det er derfor jeg er så glad for at nogle vil give mig en masse tips … Så dem siger jeg tak for og vil straks gå igang med at tjekke dem ud 😀

 3. Den er så fed den butik på strøget – og uhmm Dr. Pepper – min yndlings sodavand 🙂 Hershey er faktisk godt til at blende sammen med vaniljeis (og evt. banan) til en milkshake.

  Mange hilsner
  Birthe

 4. Tillykke med fonen! We love gadgets 🙂

  Hehe, jeg vil i det hele taget advare mod de amerikanske drikkevarer, for én ting er, at de smager hvinende sødt og kunstigt, en anden ting er (som du også nævner) hvad de putter i af kemi. Jeg smagstestede en række amerikanske sodavand for 1½ år siden, og efter et par dl kunne jeg mærke det på min hjerterytme i 1-2 timer efter! Temmelig uhyggeligt…

 5. Åh den er så farlig den butik! Jeg har været derinde mange gange, men kommet tomhændet derfra, fordi jeg bliver så træt af at det skal være så dyrt, når jeg købte det til en slik (ha ha ha…) da jeg var i Miami – suk!

  Mht. den fine nye gadget, så bliver det din nyeste bedste ven! Så pas godt på den 😉 Og cases kan du købe på e-bay for ingen penge, jeg har købt et til sølle 32 kr. MED forsendelse – e-Bay er min næstbedste ven! Håber det kunne hjælpe lidt ;D

  – Maj 😀

 6. Hej elena!
  Øh… Yikes, hvad var det nu den butik hed… Noget med "Candy", det er sikkert og vidst.
  Jeg tror faktisk den hed med "Candy Store" sådan helt plain for at det ikke skal være løgn. Du må bare ikke hænge mig op på det, for det er ved at være lææænge siden jeg var der.

  Den lå et stenkast til højre for den store Søstrene Grene butik midt på strøget, tæt på den der lille læderbutik og undertøjsbutikken, og det er jo ret centralt ihvertfald 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.