Monday, May 20, 2024

Desserter, Drikkevarer, Jul

Våde drømme…

AV; IKKE SLÅ!!!!
Ved godt det var et lousy trick… Er lige igang med at finde ud af, hvilke ting der virker for at skabe en velbesøgt blog. Ikke fordi jeg ikke har en lind strøm af trafik – men man kan da altid lege lidt, ikke? Og ja, jeg er så igang med at teste alle klichéerne *LOL*

Men denne blogpost handler faktisk om drikkevarer. Og drikkevarer er våde.
Og det er drikkevarer jeg glæder mig til at drikke – jeg drømmer om at drikke dem juleaften (bl.a.).
Så… på sin vis går det vel an.

Krydderier til hvid gløgg med Mill&Mortar, alkoholfri kirsebærgløgg og kirsebærsirup

Klidmoster har efterhånden lavet en næsten gratis reklamekampagne (hihi – no pun intended Klidmoster :P) for Sellebergs kirsebærprodukter.
Da jeg aldrig selv har prøvet dem, men kun læst adskillige blogposts om, hvilke himmerigsmundfulde disse produkter er, var jeg mere end nysgerrig da jeg fandt en masse Selleberg-produkter i min lokale delikatesse-pusher. Det blev fluks til et par produkter jeg kunne bære hjem – sammen med julegaver, svømmebriller og gummihat. (Jeps, det er rigtigt nok – jeg skulle fornye garderoben. Sådan er det, når man kommer til at glemme sine ting i svømmehallen. *bander og svovler som en havnearbejder*)

Jeg tror jeg vil drikke den alkoholfrie kirsebærgløgg juleaften. Hvor meget mere julet kan det mon blive? Jeg tænker at den simpelthen vil være fantastisk. Men – jeg må også spørge – hvilket fyld ville I komme i, kære læsere? Jeg tænker en appelsinskive og citronskive… men udover det er jeg sgu lidt tom for ideer. Æblestykker? (nårh nej, det er jo ikke hyldebærsaft). så… Enlighten me!

Kirsebærsiruppen glæder jeg mig til at prøve – måske kommer den i brug over ris a la manden?!
Den hvide gløgg tror jeg ikke jeg når at få taget hul på – men måske kan jeg finde noget at bruge den til i januar. Når det er hvid gløgg er det slet ikke lige så afgørende, om det er jul eller januar. Begge dele kan sikkert bruges, når man vil hygge… For jeg kunne nemlig ikke finde en god cider og har ikke fundet en endnu.

Men så når det er koldt og man har med varme væsker at gøre… Så kan man jo lige bruge sine splinternye køkkenhandsker, som mooar har lavet i fødselsdagsgave og som jeg endelig fik for nylig. De er lavet af restestof fra min blog give-away – og den kvikke læser vil hurtigt spotte, at inderstoffet på den fineste og cooleste vis er lavet af lyselilla stof, der var bagpå det ene par grydelapper.

Moar er den bedste i verden. For se bare hvad hun også kom slæbende med (og ja – her taler vi virkelig om
SLÆBENDE):

– Den skønneste, tungeste, mest gedigne spækkedreng jeg nogensinde har ejet. Jeg er kisteglad for det – og kan næsten ikke nænne at tage det i brug.

Passer perfekt til mit Zwilling-mordvåben på 30 cm. som jeg fik til min fødselsdag forrige år. Nuuuuj altså.

Hvad er din bedste køkkengave???

10 thoughts on “Våde drømme…

 1. Hæ hæ, neeeej, jeg ved slet ikke hvad du mener med det der reklamekampagne 😉

  Godt at høre, at den er god, den gløgg. Jeg tror jeg vil prøve den traditionelle, varme udgave først – så tager jeg den kolde bagefter (hvis der altså er noget tilbage!) *fnis*

  Jeg har også købt nogle amarena-kirsebær til "Manden" i år, så mon ikke jeg vil kunne prøve siruppen i smoothies, kager eller andet snask… måske konfekt?! Januar er sådan en lang og kedelig måned, så konfekt må der til! (og man nyder det også meget mere i januar end december, hvor alle stopfodrer en med marcipan, mandler, vaniljekranse og alskens søde sager). Hæ hæ.

 2. Hæ hæ, gode søgeord til Google der 🙂

  Gratis reklame????? Mig????? Muhahahahaha 😀

  Jeg er også bare SÅ vild med den der alkoholfrie kirsebærgløgg – og den kan drikkes kold med stor succes også. Siruppen er nok for sød i sig selv til at komme på alamanden, med det er jeg sikker på at du kan finde en løsning på 😉

 3. Haha, tja… måske? Det er altså ikke fordi jeg er skabsalkoholiker, det er såmænd bare fordi jeg har en lille, men irriterende allergi overfor vin generelt. Og så er gløgg rimelig meget no-go. Desværre.

  Og glad for at kunne være til inspiration til ønskelisten 😉 Det er sikkert ikke billigt, men jeg tror nok det er hammerlæks. Jeg har stadig ikke taget mig sammen og brugt det… 😛

  haha… våde drømme er der nok af. Jeg drømmer både om ferie på en eksotisk sydhavsø, swimmingpools med drinks og at prøve en masse forskellige whiskyer! 😛

 4. Alkoholfri gløgg, det lyder næsten for voksent (?) Sådan et spækbræt er lige blevet kastet, i sidste øjeblik, på min ønskeseddel. Jeg er SÅ træt af de små hvide og billige fra IKEA.

  På en eller anden sær måde kan man jo ikke lade være med at glæde sig over fortsættelsen på de våde drømme…….. 😀

 5. Haha, ja, jeg har også set den og det er en fantastisk knivblok! Det er lige mig sådan en sag!

  Jeg er også meget spændt på kirsebærrene, så jeg tager noget citrus og putter i – det bliver godt tror jeg. Måske med en lille sjat mørk rom i, så skal vi nok se løjer og langkål!

 6. Hehe, det lyder sørme dejligt… Ja, hvis Det glipper at finde mig et job, så napper jeg da bare lige et par lapper 😉 desværre har jeg slået min albue gevaldigt og den bliver ved med at drille så jeg ikke kan hækle i øjeblikket. Måske skal du bruge kirsebærrene til jul- selleberg har jo også en webshop 🙂

 7. Jeg er meget beæret over at eje et par grydelapper med samme stof som dine handsker 🙂 (Og jeg kan i øvrigt ikke nævne for tit hvor glad jeg er for lapperne – måske du skulle starte et salg? Det virker i hvert fald, med det der alu-halløj indeni).
  Jeg har endnu til gode at smage Selleberg produkterne – har et glas af de syltede bær stående, som jeg bare ikke nænner at tage hul på, medmindre det er en helt speciel lejlighed. Men ville gerne smage den gløgg!

 8. Min bedste køkkengave er helt klart: http://piskeriset.dk/2009/03/18/hils-pa-woodoomanden/

  Knivenes kvalitet er ikke prangende, men de har været ok – og alene synet af knivblokken gør mig i godt humør, når jeg står i køkkenet. Den har også affødt en del kommentarer i årenes løb 😉

  Glæder mig til at læse mere om kirsebærgløggen. Kan forestille mig, at den nok er ret sød, men den må næsten også have lidt syre, så det ikke bliver vammelt?

 9. Ha ha ha… Du fik da hvertfald min opmærksomhed! Men jeg render nu ind og ud af din blog som det passer mig ;D
  Ihh jeg er spændt på din udmelding omkring kirsebærprodukterne, synes selv det ser spændende ud, men er ikke så begejestret for kirsebær, så der skal lidt mod til 😉

  – Maj 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.