Tuesday, June 25, 2024

Kold frokost, Sandwich

Tunsalat homemade style…

Det var quickfood idag.
Egentlig ville jeg have leget med en kylling og noget sandwich, men forretningen var udgået for kylledyr.
Nå, så var gode dyr jo rådne så jeg måtte freestyle – og det valgte jeg at gøre med en dåse tun, et glas kapers og en helvedes masse Miracle Whip (og Miracle Whip er altså ikke helt så fedt som mayo, så det er ok!)

Et par dåser Glyngøre tun blev hakket med en gaffel og tilsat omtalte kapers, mayo – undskyld, Miracle Whip – finthakkede skalotteløg, sennep, karry, citronsaft og salt og peber.

Så stegte jeg noget brød på toasteren og puttede lidt grøntsager i de varme rugsandwich-stykker:

Så blev der ellers designet nogle sandwiches… Og rødt, gult og grønt fyld blev tilsat…

Resultatet kan I næsten gætte jer til, hvordan det smagte:

Det var pænt mums. Og faktisk ret sundt.

Men nu var jeg faktisk også på Mac’en igår, så lidt sundt er vel på sin plads, også selvom jeg plaskede rundt i svømmeren igår og fik tilbagelagt en halv kilometers penge på under et kvarter. Endda selvom jeg var sulten (!!!!). Jeg er faktisk lidt stolt over det, for da jeg var teenager og gik til svømning ca. 4 gange om ugen og svømmede mange kilometer pr. uge – ja, så var jeg stadig lidt under et kvarter om at svømme en halv kilometer. Tilsyneladende skal der ske noget virkelig drastisk med min krop, før den kan komme ned på 10 minutter – men jeg er nu godt tilfreds, at det her gamle korpus kan konkurrere med den spændstige sag for 15 siden *LOL*

Bagefter var der en smoothie/milk shake … mælkefri naturligvis.
Men ned i blenderen kom en rest sojais, en omgang rismælk, en banan og lidt sukker/vanille.

Snurr snurr (hold jer for ørerne for den infame larm) – og så var der ellers smoothie for alle pengene!

2 thoughts on “Tunsalat homemade style…

  1. Ja, jeg må indrømme, at det ikke lige er noget jeg tænker så meget over, men jeg køber ikke ret gerne de billige, fordi jeg får ondt i maven af dem. Der er for meget histamin i. – Men du har ret, man BURDE tænke mere over det. Ligesom de der negerbørn i Afrika, madspild og alt det andet… Åhh, de "krav" der er til den moderne forbruger i velstandsDanmark 😉

  2. Tunsalat er nu altså også ret undervurderet – bare en skam det er lidt svært at finde MSC mærket tun. Hvis altså man går op i den slags.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.