Sunday, January 24, 2021

Bondegaarden.dk, Jul

Menuen 1. juledag…

Er sådan noget her selvfølgelig:

Med ekstra meget af dette her:

I know you want it!!!

Jepper.
Chili con carne er simpelthen det bedste middel mod forspiste julemaver…
Eller når du bare er ved at brække dig af alt, der på nogen måde minder om julemad. Altså, det kan jo ske…
Det skete fx idag for mig, der simpelthen måtte have noget anti-jul, hvorfor jeg fluks bestilte noget købemad fra den dejlige, italienske pizza-pusher i Roskilde.

Det var helt fantastisk at få noget italiensk mad – så vi fortsatte stilen og spiste noget reste-mad fra fryseren, hvorved vi også som en bonus fik tømt køleskabets svale-afdeling for let grønt.

Der er ikke noget som en god chili til at sætte fut i forbrændingen – sammen med noget af det gode kød fra bondegaarden.dk.

Jeg ved ikke helt, hvad der sker for mig eller mit hoved i disse dage. Jeg er vist bare meget u-julet i år.
Men det må så være det. Det vigtigste er, at man får julen på sine betingelser – og stadig kan nyde den.

Nu vil jeg indløse min billet til en aften på sofaen med dyne og bøger og/eller tv. Er så utrolig kvæstet idag, at det næsten kan føles som om man er syg…

Happy bag(h)jul til alle! Må I få masser af julesul og julesnask og blive runde og mætte og glade – det er lidt den effekt julen har på en, ikke? (Januars slankekure snakker vi ikke om endnu, bare rolig…)

😉

6 thoughts on “Menuen 1. juledag…

 1. Det var så lidt – jeg er sikker på han bliver glad for at du har fået interessen fra denne blog. Og synes du om det, er et Word of Mouth endnu mere værd end triste Google AdWords-kampagner…. 🙂

 2. Tusinde tak for hjælpen! Min fryser får nok ikke mere plads før efter februar, med mindre jeg får et nyt køleskab her til udsalget… Man har jo lov at håbe 😀 Men data er gemt! Tak

 3. Hej Livsmod.
  Jamen, jeg skal da være så glad for at hjælpe, kan du tro.
  Ude på bondegården har den gode bondemand en lille gårdbutik – her kan man købe færdige udskæringer samt noget af det gode, hakkede kød. Det kan fx være osso buco, koteletter eller gullasch-kød… hvad der lige forefindes og hvad man sådan lige søger. Jeg ved der er åbent 30. december fra 10 – 17 på adressen, mens der januar-februar er lukket. MEN! Der er dog åbent efter nærmere aftale med "Bondemanden" Jørgen i disse måneder. Du kan evt. ringe/sende ham en sms på tlf. 40 90 46 97 og aftale nærmere, gerne en dag i forvejen. (Han er stort set altid åben for besøgende). Ellers slå ham en mail på jsl@bondegaarden.dk. Håber det var info nok, ellers giv lyd igen 🙂

 4. I stop spild mad ånden (som jeg ellers er en god nok kok til at kunne efterleve) så har vi spist rester og vi gør det igen i dag ! Dog er der frosset lidt af anden ned, så det hele ikke skal gå op i and!

  Men jeg skal have lidt hjælp, det er planen, min mand er dog uvidende om det, at når jeg har fået tømt fryseren for de 4 kg øko julemedister der ligger derude, så vi jeg have den fyldt op med noget af det gode kød fra bondegården. Dog har vi ikke plads til hverken en halv eller kvart ko. Men noget siger mig at jeg godt kan nøjes med at købe mindre, men hvor og hvordan gør jeg det? Kan du hjælpe?

 5. Ha ha, rart at vide …. Jeg må dog hellere holde mig til kogt kylling imorgen, for tirsdag skal vi til julefrokost,… Men så bliver det også rigtig mormorkylling med agurkesalat, brun sovs og kartofler! Men langt mindre fedt end igår (og idag med al den ris a la mande -det er helt sikkert.) 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *