Sunday, May 19, 2024

GADGETS

I en lille båd der gynger…

Her lørdag aften fik jeg endelig lavet min lille pissejolle færdig i det pænt store sæt af malbare småting der er nødvendige for at spille DREADFLEET – det lille bitte piratspil, der foregår på de syv små have… Ja, for større er spillepladen trods alt ikke.
Det her indlæg bliver ULTRA nørdet… Og det indeholder ikke noget mad. Bare så du ved det. Det handler om små, åndssvage plastikfigurer og mærkelige piratnavne 😛

NÅ. Ahem.
Back to business.
Jeg fik pyntet lidt på den lille jolle jeg har været i færd med at male og synes nu resultatet er nogenlunde. I betragtning af, at det er første gang jeg maler små detaljer, som man nærmest skal have forstørrelsesglas for at se, synes jeg faktisk det er gået ret hæderligt… Det vigtigste er, at det er sjovt! Så må det kunstneriske udtryk lide under mine ikke helt rolige hænder og de sammenknebne øjne *G*

Hvis dette var alt andet end små, malede figurer, ville jeg sige, at det er længe siden jeg har lavet noget så bling-bling-agtigt. Der er mere guld på denne jolle end Dronningens lille yacht ude i Københavns Havn!

Skibet hører som sagt til de der små Warhammer-figurer nogle allerede kender, og nogen har hørt om, og andre igen har set, men tænkt “WTF? Hvad får dog grandvoksne mænd til at sidde i en mørk butik og male figurer?! – og skal de ligefrem SPILLE med dem bagefter også???!!!!”
Jep, den slags figurer.

DREADFLEET er et spil, der kan spilles alene. Det kommer med alle figurer, spillekort osv. som man skal bruge – inklusive 10 skibe, der er delt op på 2 hold. Den ovenstående plimjolle hører til de “ONDE!”, aka Count Noctilus, der som enhver pirat med respekt for sig selv, har forskanset sig på sin direktørpost og uddelegeret arbejdet med at udslette fjenden til sine undersåtter:

The game revolves around the adventures of the Grand Alliance: a coalition of Men, Dwarfs and Elves united in a do-or-die quest to slay Count Noctilus. One player takes the role of these desperate pirates, whilst his oppnonent takes the role of the Dreadfleet. Each of the Dreadfleet’s commanders has passed through the veil between this world  and the next, which is a fancy way of saying they are all dead. Well, Undead at any rate – in the Galleon’s Graveyard, corpses do not rest easy.

Godt så.
Jeg har ingen ide om, hvad – eller hvor – Galleon’s Graveyard er, men jeg kan tænke mig, at skeletterne sgu nok rasler lidt mere end sædvanligt dérinde. Det ville jeg nok også gøre, hvis der kom et skib pløjende gennem stedet og forstyrrede søndsagsfreden. Det er for galt! Ungdommen nu til dags og deres larmende transportmidler!!!

Det er et selvstændigt spil, der genopliver de kampe, der fandt sted mellem Sartosas piratherrer og de udøde kaptajner gennem Geheimnisnacht. Du må ikke spørge mig, hvad pokker dette betyder, jeg har ikke været N.E.R.D så lang tid, men jeg gætter på, at jeg sandsynligvis finder ud af det, den dag jeg bliver færdig med at male de små plimjoller og faktisk kan gå igang med at spille…

Ups… en revne synes at have sneget sig ind i midten af skibet… *host* Næste gang husker vi lige plastiklimen, eh???

…Men kan I se det? Der er et kæmpe potentiale for rip-off jokes fra Pirates of The Carabean, mens man spiller… Og citater ikke mindst. Jeg kunne fx godt tænke mig at spørge, hvem der kom først… Barbosa eller Sartosa?!

2 thoughts on “I en lille båd der gynger…

  1. He he, mange tak! Det har også været sjovt – omend tidskrævende. Men de, der har stress skulle næsten købe sig sådan en pakke – når de har malet det hele, burde mindst halvdelen af stressen være forsvundet! Man er ultra fokuseret og kan samtidig se et konkret resultat 🙂

    Når jeg om et par år(!) har malet det hele færdigt såh… Er de nok nået til en pirates # 6 eller nowet…. :p
    (og jeg tør ikke tænke på hvor mange penge jeg har sponseret Games Workshop med imens heller….) har foreløbig 13-14 farver (inkl washes mm ialt) men synes hele tiden der opstår nye farvebehov! Men det er nok også fordi man ikke maler de samme slags figurer hver gang…

  2. Det ser så fedt ud dit skib/plimsolle 😉 Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange penge jeg har lagt i games workshop i årenes løb…. og hvor mange af dem der stadig ligger på loft og i kælder og feder den…. men sjovt er det!! Vi ser den udvidet udvidet version af Ringenes Herre i disse dage (blue Ray) og det får det til at krible i malerfingrene. Dog er jeg bange for at mine meget fine mårhårs pensler er blevet uddelegeret som detaljepensler i min kagehobby kasse… glæder mig til at høre hvordan selve spillet får din indre Jack frem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.