Sunday, May 19, 2024

Bondegaarden.dk, Hjemmelavet fastfood, Sandwich, Stop spild af mad

Burger med pulled beef

Efter gårsdagens stjerneanis-kotelet-stunt havde vi jo en hel “bøf” tilbage på ca. 400 gram.
Dette skulle nu blive til alletiders restemad, der simpelthen gjorde mig megastolt!

Det kolde kød blev først “pulled” med en gaffel – så det rigtig kunne ligne et eller andet fancy fra OverThere:

Der var en god portion (ja, sådan set 400-ish gram…), som vi lod være som det var – koldt – og snittede så herefter noget reste-kinakål, skar lidt agurk, lidt tomat og noget rød peber.
Jeg havde først tænkt, at der skulle en god coleslaw på, men jeg var lidt i tidsnød, så måtte droppe projektet med at lave appelsin-coleslaw, der er hvidkål, æbler og appelsinyoghurt – in other words: appelsinsaft i sojabaseret creme fraiche. Ellers lå  jeg inde med skumle planer om at lave råmarineret fennikelsalat til burgeren også, men dér satte kæresten sgu grænsen. Efter en overdosis af stjerneanis igår, kan jeg måske godt forstå ham. Men ærgerligt er det da, synes jeg.

Men vi tog noget MiracleWhip og salsa istedet for at tilføre lidt fugtighed og smag til burgeren – og æh… måske lidt for meget salsa. Kan ikke anbefale at du splatter det på i store mængder som jeg gjorde… *host*

Faktisk var det så stærkt-ish, at jeg måtte forære min ellers flotte bolle til kæresten og få hans, hvor der var mindre salsa i. Hvor pinligt er det lige?!
Nå, men så kan jeg lære det.

Bollen var endda også en rest vi havde fra et burgermåltid den anden dag. Hvis jeg havde været sej eller været på deltid, så havde jeg nok bagt den selv. Men… Det her er jo fuldtidsarbejde-køkkenet, og ovenikøbet er det december, så energien er sgu ikke hvad den plejer, når det er lysere tider. Jeps, vinterdepressionistiske tendenser sucks – mightily!

I øvrigt – hvis nogen har gode ideer til fyld i en burger med pulled beef/pork, så må de forresten meget gerne komme med ideer. Det her var mit første forsøg ud i pulled burger og det var rigtig godt. – Men min fornemmelse siger mig, at det kan blive endnu bedre!

Alt i alt føler jeg mig mægtig mægtig dygtig! Rent genbrug/restemad næsten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.