Wednesday, January 20, 2021

Uncategorized

Se mit fjæs!

Jeg har ikke gjort så stort nummer ud af den de sidste uger, selvom nogle sikkert allerede har opdaget, at jeg har et link til min Facebook-side liggende på min blog med daglige “digests” af hvad jeg deler.

For jeg deler nemlig en hel del på Facebook, der aldrig rigtigt går “live” her på bloggen.
Det er fx åndssvage madindslag, links til alle mulige mærkelige køkkenting, tips og teknologiske/digitale indslag, der lige nu fanger min interesse… Jeg er jo bidt af en digital piratfisk (no pun intended) – og jeg falder jævnligt over sjove/spændende/skægge ting fra den digitale verden, som jeg deler med mine fans på Fjæset.

Fjæset er endvidere en mega awesome måde at være tilstede på, selvom man ikke lige får skrevet blogindlæg den dag. For man kan vel ikke skrive 1 blogindlæg om et enkelt stykke sjovt køkkenmekanik eller andet 😉

Til de, der allerede er “lyttere” inde på HomeMadeHeavens Facebook-side, så vil jeg bare sige :

TAK, TAK, TAK! 
FEDEST at I gider hænge ud sammen med mig og min blog derinde – det er bare så skønt at læse jeres kommentarer og input til spørgsmål eller ting jeg linker til 🙂

Igår linkede jeg til et gratis webinar om Google Plus og Facebook – for hey, hvem ved hvad fremtiden bringer?

Sharing is caring – and that’s what I do 🙂

2 thoughts on “Se mit fjæs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *